Parforholdet kræver plads, tillid og kærlighed

Parforhold handler om plads, tillid og kærlighed

Kvinder & kærlighed: Jeg blev skilt i 2009 efter 21 års ægteskab og var så heldig at møde min nuværende mand i 2014. Vi blev gift efter to år og har et helt vidunderligt parforhold, når jeg kigger tilbage på det,  jeg først havde. Parforhold handler om plads, tillid og kærlighed

Søndagens gæsteblogger er den næstsidste i rækken om kærlighed og parforhold. Helle Dræby er 55 år mødte sin anden kærlighed i en alder af 49. De mødtes på Facebook, i dag er de gift, og efter 3 års ægteskab gør de sig stadig umage med små kærligheds erklæringer hele tiden. Læs Helles dejlige fortælling om at møde kærligheden sent i livet – og passe godt på den:

Helle skriver:

Min mand og jeg lærte hinanden at kende gennem Facebook. Vi var begge i en gruppe, hvor vi delte minder fra vores barndom. Vi havde en rigtig god kemi, og vores humor passede så godt sammen. Så vi aftalte en is date, og den date har vi stadig på vores ynglingssted på Rungsted havn. Jeg var næsten 50 år, da jeg mødte ham, og jeg fylder snart 55 år. Han er et år ældre end jeg

Jeg har to voksne børn, en på 32 og en på 27 år – samt et dejligt barnebarn på 8 år. Min mand er den bedste bonus far og morfar, og han er der meget for mine børn. Selv har han også to voksne børn på 27 og 24 år.

Parforhold handler om tillidVi går stadig på date

Vi holder også meget i hånden og falder som regel også i søvn med hinanden i hånden. Vi sender små beskeder til hinanden hver dag og har bevaret noget, som for os er vigtigt nemlig kæreste date.

Vores bedste kæreste date er, når vi spiser sushi sammen. Det er noget, jeg har lært ham at spise, og vi nyder det. Mine børn siger, at det ikke er en kæreste date, da vi jo er gift. Men for os er netop en kæreste date. Idet hele taget overrasker vi ofte hinanden med oplevelser som en koncert, et hotelophold osv.

Giv hinanden plads og tillid

Min mand støtter mig i at pleje mit netværk såsom mine venindegrupper, mine børn og barnebarn. Den frihed, der er i at kunne det, er guld værd for mig. I de 5 år, min mand og jeg har kendt hinanden, har vi naturligvis også været uenige, men vi har aldrig skændtes eller gået i seng som uvenner.

Vi er gode til at støtte hinanden i de udfordringer der kan komme og taler meget sammen om hverdagen. Vi er gode til at grine sammen. Vi oplever meget sammen koncerter, musicals og andre gode ting. Og måske allervigtigst: Vores børn har fuldt ud accepteret os og hinanden.

Kærligheden har givet mig indre ro 

Jeg har været overrasket over, at et forhold som dette kunne lade sig gøre. Mit første ægteskab var meget anderledes. Der lod jeg mig forme, og da jeg mødte min nye mand, var jeg meget nervøs for, at jeg skulle komme i samme situation igen. Men jeg er helt mig selv idag: Hende der elsker at grine og pjatte! Og han elsker mig for det, jeg er.

Jeg har aldrig før stået for min egen økonomi, men det gør jeg nu, og det gør at jeg kan overraske ham med hans ynglings duft eller andet er så skønt, når jeg har lyst. Og at opleve det i en alder af 50 år er simpelthen lykken. Aldrig har jeg haft så meget ro i min krop og sind som efter, at min nye mand kom ind i mit liv.

Og mine børn er lykkelige over mit nye liv.

Vil du læse de tidligere gæsteindlæg om kærlighed, så er de her:

Gammel kærlighed ruster aldrig.

Kæmp for kærligheden.

Det var langt fra kærlighed ved første blik!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

  • Susanne Andersen

    22/09/2019 at 16:45

    Dejligt at høre at man kan være så heldig😊Jeg tror, du har ret i det med at give plads. Desværre er det ikke alle, der er så rummelige som din mand, men når man møder hinanden sent i livet, er det vigtigt, at der er plads til fortiden i form af børn og evt børnebørn samt veninder mm. Det er jo en del af den man er. Selv oplevede jeg en kæreste der ikke havde meget netværk, og derfor blev mere og mere jaloux på mit. Det var ikke til at holde ud til sidst. Smukt at I stadig kan overraske hinanden og være kærlige i hverdagen. Bliv ved med det😁I er bevis på, at der er håb forude😉

    Svar

Skriv et svar