• Home
 • /
 • Familie
 • /
 • #HuskDemDuHolderAf – det er jul ring til mor nu !
#HuskDemDuHolderAf

#HuskDemDuHolderAf – det er jul ring til mor nu !

Sponsoreret af Telia

Kender I det, at telefonen ringer – man kigger på den og tænker: Ik’ lige nu…. Jeg har travlt. Og ved Gud – de fleste af os har alt for travlt i december. Så travlt at vi glemmer dem, vi holder af.

En ny julekampagne fra Telia gav mig i den grad tårer i øjnene og en flov smag i munden. For sådan tænker jeg nemlig selv nogle gange, når mine mødre ringer.

Jeg har, som I ved, 2 af dem. De betyder rigtig meget for mig, og jeg holder af dem langt ind i hjertekulen . Begge bor alene og sætter kæmpe pris på en snak. Min mor har det med at sms’e hver dag – nu har hun også lært at FaceTime, så nu kan vi se hinanden, når der bliver ringet. Forleden FaceTimede hun med det ondeste morgenhår. Det er jo både sjovt og livsbekræftende..

Min papmor holder sig lidt mere tilbage, fordi hun helst ikke vil forstyrre – men jeg ved, hun elsker en opringning eller en SMS også her i december.

Var det mine egne unger, ville jeg kaste mig over mobilen som en sulten grib og svare : “Hej skat” med stemmen fuld af smil. For jeg elsker jo, når de ringer.

Nu er det så december – det er jul, og for mange betyder det endnu mere at blive husket på. Tænk på hvor meget vores mødre går og planlægger julegaver, julehygge, julebag og meget andet til os. Ligesom da vi var små engang for længe siden.

At få den lille opringning, der viser, at man bliver tænkt på, at ens børn også elsker en, betyder så meget. Det er tankevækkende at noget, der koster os så lidt tid og bare handler om at gribe mobilen og ringe, kan være så svært at passe ind.

Vi har kun en mor, og vi skal huske dem, mens vi har dem. Telia rammer så meget plet med opfordringen til at ringe til mor. Hvornår har du sidst gjort det – og hvor glad blev hun?

Del gerne din historie med os andre her på bloggen eller på Facebook. Måske kan vi sammen sætte en lille mobil-bevægelse i gang for alle Danmarks mødre.

Skal vi ikke ringe alle sammen nu til vores mor eller far!

Se Teliavideoen her:
#HuskDemDuHolderAf

#teliadanmark

#mereatsigejatil

#sponsoreret

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Lis

  13/12/2016 at 11:27

  Hej Line. jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg ALDRIG har ladet være med at tage telefonen når nogen ringer. Jeg tænker, at de jo nok har noget der er vigtigt for dem at fortælle. Jeg har selv oplevet at få den besked når jeg ringer, at de lige ringer tilbage og så bliver jeg ked af det for jeg ringer jo fordi jeg har noget at fortælle.
  Nu er min mor blevet alene og jeg ringer hver morgen for at sige godmorgen og lige hører om hun er i live. Hun gjorde det samme med sin mor og en morgen hun ikke tog telefonen skyndte de sig til Odense og så var hun død. Så det sidder i mig. Jeg ringer også hver aften for at høre om hun har haft en god dag. Og jeg ved at hun er glad for de opringninger så det er jo en lille ting at gøre.

  Svar

Skriv et svar