• Home
 • /
 • Livsstil
 • /
 • Kom an mandag og andre tanker på en søndag
Søndagsliv

Kom an mandag og andre tanker på en søndag

Det er søndag – sådan rigtig lazy søndag. Jeg var til 50-års fødselsdag i går, og dem der tror, den slags er kedeligt, tager grusomt fejl. Min hjerne og mine fødder dunker efter alt for mange drinks og timer på dansegulvet.

Søndag betyder også søndagskaffe  hos min mor – det foregik i træningstøj, fordi jeg ikke gad gå i bad efter dagens 4 km tur rundt om søen. Totalt ukvindeligt – men også ret befriende. Kender I det ?

Ugens løse ender skal også fixes. Postkassen f.eks var så fuld, at den mest af alt mindede om en forædt hund, der har spist en hel flæskesteg. Den store overraskelse var et brev fra Sveriges Ishockey Forbund. Der lå en flot blå-gul-guld farvet nål med mit gamle rygnummer på…  Jeg var nemlig med, da de svenske ishockeykvinder debuterede ved det første VM for kvinder i 1987. Jeg er faktisk lidt stolt! Tænk at have haft æren at spille både for det svenske og det danske ishockeylandshold.

Nu ligger jeg så på sofaen for at dele et par praktiske ting med Jer, og for at spørge Jer til råds. Det praktiske først: Flere skriver, at de har problemer med at skrive sig op til mit nyhedsbrev – og dermed få besked per mail, når der er nyt på bloggen. Det får jeg nogen til at se på. Ellers kan I kopiere linket fra bloggen ned på hjemmeskærmen på Jeres mobil, så har I den liggende på forsiden.

Det andet handler om den store opbakning bloggen har fået. Og hvordan jeg håndterer det. Jeg er vildt overrasket og taknemmelig – og jeg vil rigtig gerne bruge endnu mere tid på den. Men det kræver, at jeg kan få lidt indtægt fra bloggen.

Og jeg har allerede fået de første kommercielle tilbud – altså tilbud om at skrive noget “på bestilling”. Jeg har sagt JA til et for at se, hvordan det føles. Men jeg vil gerne høre, hvad I der læser med, tænker om det.

Det indebærer, at der fra tid til anden måske vil være et sponsoreret indslag. Det skal fremgå tydeligt, om et indlæg er sponsoreret, så I kan kende “skidt fra kanel”, og jeg vil naturligvis forbeholde mig retten til at være kritisk og ærlig, og ellers bare skrive med holdning og hjerte.

Nu venter en ny uge med en masse spændende møder. Der skal vinterdæk på bilen. Lidt vellevned skal håndteres – og et hotelværelse i New York skal findes og bookes.

Så…… Kom bare an mandag. Og rigtig god uge til Jer alle.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

9 kommentarer

 • Rikke Jørgensen

  11/07/2017 at 12:26

  Sent ude! Først lige begyndt at læse din blog, så jeg zapper lidt rundt i gamle indlæg 😊 klog betragtnnger du har til sådan en lidt “slap” søndag😊 og vovsen Rumle lader også til at give dig ret😃 mvh Rikke J

  Svar
 • Gitte Petry

  12/03/2017 at 19:08

  Kære Line. En ny følger her :0) You go girl….

  PS. Du er altid så rasende smart.

  God søndagaften

  Svar
 • Gerd Wassmann

  21/11/2016 at 22:05

  Thumbs up 👍🏻 til dig, din blog, og de skønne og ærlige indlæg – og håber du vil få flere tilbud, så du kan få en indtægt for alt dette.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   22/11/2016 at 00:44

   Tusind tak Gerd !

   Ellers skriver jeg bare lidt mindre – så når jeg også at gå på job !

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   14/11/2016 at 16:29

   Hej Solveig, Rita og Jytte.

   Tak det er jeg ret lettet over… så kan jeg med god samvittighed teste det af og bruge lidt mere tid på “barnet”.

   KH
   Line

   Svar
 • Rita Pedersen

  14/11/2016 at 15:22

  Kære Line
  Verden er kommerciel, så selvfølgelig skal du skrive noget der kan “betale”. Du er så ærlig at du ligger det frit, hatten af for det. Masser skjuler det.
  Sig ja tak og begyndt, du skal nok høre hvis vi er utilfredse 🙂
  Held og lykke til dig seje kvinde 🙂

  Svar
 • Jytte Flintegaard

  14/11/2016 at 12:34

  Hej Line
  Der skal jo brød på bordet så et “sponsoreret” indlæg i ny og næ gør ikke noget. Dine indlæg er skønne og med begge ben på jorden …. bliv ved med det så hænger jeg på 🙂
  Jytte

  Svar
 • Joan

  14/11/2016 at 09:29

  Det er hyggeligt at læse med i dine betragtninger, blogs til os i 50 års alderen har virkelig manglet. Reklame-indlæg😝spændt på, hvordan de bliver👍

  Svar

Skriv et svar