Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Reklame: Vidste du, at næsten 5.000 kvinder hvert år får konstateret brystkræft her i Danmark. Hver 9.danske kvinde bliver ramt. Vi kender med sikkerhed alle en eller flere, der er ramt, har været syg eller måske endda er død af brystkræft. Og vi kunne selv være de næste. Vi må gøre noget, og derfor beder jeg Jer: Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Min helt egen indsamling

Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Im a Breast Friend – hvad med dig?

Jeg starter fra i dag min helt egen indsamling naturligvis i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. Indsamlingen kører hele uge 39, og jeg har sat mig det mål, at jeg skal indsamle 50.000 kroner til formålet.

Sagen er så vigtig – for at noget så smukt, som det bryst en kvinde nærer sit barn ved, skal være livstruende, er helt urimeligt. Jeg kender selv flere, der har været ramt af brystkræft – og lige nu kæmper en af mine skønne kvinder fra min fitnesscamp i Spanien med møgsygdommen.

Pengene, der indsamles til Støt Brysterne, går derfor til forskning, så vi kan blive klogere på brystkræft. De går også til forebyggelse og patientstøtte, for de kvinder og deres familier, som er ramt.

Jeg har dedikeret min blog, IG & FB           

Jeg har derfor dedikeret min tid, min blog, min Instagram og min Facebook til Støt Brysterne. Og hver dag vil jeg poste historier, fakta, oplysninger og meget andet om brystkræft. I kommer bl.a. til at møde en kvinde, som selv er syg af brystkræft – hun kæmper bravt på 10.måned nu. Min søn og jeg tager til Jylland og besøger hende i morgen. For at interviewe hende og spille en lille opmuntrende intimkoncert.

Hver dag poster jeg også en update på IG, så I kan følge med i, hvor meget vi har samlet ind sammen.

Sådan støtter du

Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Sådan ser min indsamlingsside ud

Du kan støtte min indsamling på flere måder, og ALLE beløb tæller store som små!

Du kan støtte via mobilepay, sms og ved at klikke på linket her, som går direkte til min indsamling hos Støt Brysterne.

Hvis du støtter via mobilepay, sender du det beløb, du vil støtte med til mit  650205 – pengene går direkte ind til Støt Brysternes indsamling.

Du kan også støtte på SMS. Send en SMS til 1277 med teksten SB line (husk mellemrum). Så støtter du automatisk med 150,- + alm. SMS takst.

Så kære følgere: Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Har du nogle oplevelser med brystkræft, som du gerne vil dele med mig og andre her på bloggen.

PS.

Måske undrer du dig over, at der står reklame i toppen af indlægget. Men sådan er reglerne desværre.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

14 kommentarer

Skriv et svar