Det er tid til en ansigtsløfting!

Det er tid til en ansigtsløftning!

Kære følgere, det kan ikke blive ved, som det er. Vi går til valg idag – men det er ikke politik og bogstav-kombinationer, jeg taler om. Jeg taler om tidens tand. Og nu skal der altså ske noget. Det er tid til en ansigtsløftning! Altså ikke af mig eller jer. Men af bloggen her.

Jeg har i nogen tid tænkt over, hvordan vores lille blog kan blive ved med at være relevant og give jer lyst til at læse og følge med lige så trofast og ivrigt som nu.

Og jeg har besluttet mig for, at I skal inddrages meget mere i fremtiden. Og det sker allerede fra denne måned. Det betyder, at jeg vil gerne invitere JER til at skrive indlæg her på bloggen om JERES liv og tanker. Det kommer til at ske 3-4 søndage hver måned, og på søndag bliver allerførste gang.

Jeg har plukket forskellige temaer, som, jeg fornemmer, er det, der rører allermest blandt os 45-50+.

KVINDER & ALDER: Hvordan har vi det med at ældes?

Jeg søger i alt 4 kvinder i 40’erne, 50’erne og 60’erne til at fortælle råt for usødet om deres forhold til alder. Hvordan forbereder vi os på at blive ældre? Hvad betyder noget? Hvad drømmer vi om nu privat og på jobbet?

KVINDER & HVERDAG: Sådan er MIN hverdag

Her vil jeg gerne finde 4 kvinder, der har lyst til at give os et KIG ind i deres hverdag.

Hvem er de, hvad laver de, hvad er vigtigt for dem, hvad bekymrer dem, hvordan er det at være her midt i livet?

KVINDER & KÆRLIGHED: Vejen til et godt parforhold

4 kvinder i faste forhold fortæller om deres ægteskab, parforhold på godt og ondt. I må gerne komme med gode råd og overvejelser til, hvordan man holder gnisten ved lige midt i livet.

KVINDER & KROP: Sådan passer jeg min krop

Hvad er en egentlig skøn krop?  Den veltrænede, den runde & buttede eller måske noget helt tredje?  Hvad gør danske kvinder som os for at passe på vores krop, og hvorfor det er vigtigt – eller ikke vigtigt.

Her drømmer jeg også at finde 4 kvinde, der vil dele deres tanker og fortæller om deres forhold til deres kroppe.

KVINDER & KARRIERE 2019: Mig & mit job

Hvordan er det at være kvinde midt i livet og arbejdslivet? 4 kvinder bliver inviteret til at fortælle om deres arbejdsliv.

Hvad laver de, hvorfor, hvad drømmer de om, hvad skal der til for at realisere drømmen.

 

Jeg tror, vi kan blive endnu klogere på os selv og hinanden ved, at vi deler endnu mere erfaring fra vores forskellige tilværelser og aldre. Så derfor spørger jeg jer:

HVEM har I lyst til at være en af mine gæstebloggere indenfor et eller flere af de temaer? Skriv til mig på min personlige mail:

line@lbdkommunikation.dk

Et blogindlæg svarer til ca. en a-side – og jeg kan evt lave det som et interview, hvis I ikke er komfortable med at skrive selv. Jeg skal bruge et par billeder – men det finder vi ud af.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at høre fra jer!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

8 kommentarer

 • Daniella Laubech

  05/07/2019 at 18:29

  Jeg skriver meget om alder – men bevæger mig på en anden boldgade. Alders-diskrimination er mange ting. Jeg mærker den tydeligt, når man ikke spørger os ældre, om ret meget. Det er kun om vi strikker eller spiller Bingo – Banko, hvad jeg ikke gør. Jeg er satiriker, skriver blogs og egne historier på Facebook. Skriver læserbreve, er fritidsfrisør og kikker meget på mode og tøj til ældre med en ikke så ung figur mere.

  Jeg ville gerne have været journalist, pædagog eller frisør, men det mente man ikke, jeg kunne klare som talblind. På mine ældre dage har jeg taget alle disse interesser til mig, men skriver jeg om det, får jeg intet svar. De kendte ældre får svar og får ordet på TV, men os andre er kun umælende får. min alder til trods klarer jeg mig uden hjemmehjælp – endnu. Jeg er snart 75 år, men det hindrer mig ikke i at følge med i forskellige ting.
  Måske man skulle se lidt mere kreativt og positivt på os ældre. Vi eksisterer trods alt endnu.

  Svar
 • Eydrit R. Mikkelsen

  07/06/2019 at 08:55

  Super spændende, godt tænkt Line. Emnerne er så gode. Det vil jeg se frem til sammen med fine altid gode og spændende indlæg.
  Kh Eyðrit

  Svar
 • Anni Løkke

  07/06/2019 at 01:37

  Hej Line.
  Meget relevante emner.
  Glæder mig til at følge med.
  Kh Anni Løkke/ ID psykoterapi Mensendieck træning/ privat praktiserende gennem 30 år

  Svar
 • Hanne

  05/06/2019 at 19:17

  Lyder rigtig spændende …. forskellige kvinder … høj / lav …. rig/fattig …. gift/ugift…..osv osv 👍

  Svar
 • Charlotte Kleine

  05/06/2019 at 18:56

  Fantastisk god ide😘 Det bliver uden tvivl godt læsestof 👌Det vil jeg glæde mig til at følge med i👌😊 Kh Charlotte

  Svar

Skriv et svar