3 gode grunde til at elske mors dag!

3 gode grunde til at elske mors dag!

Foran min dør stod der her til morgen en meget stor og høj kasse. Jeg havde ikke bestilt noget, og var derfor noget overrasket – men den var til mig. For det en særlig dag i dag. En dag nogen hader, og som andre elsker. Jeg hører selv til de sidste og her er mine 3 gode grunde til at elske mors dag!

Da jeg selv var barn, sparede jeg altid sammen til mors dag. Så gik turene til vores lokale Tatol eller ismejeriet på Skansevej i Hillerød, hvor lommepengene blev omsat til et stykke spansk Maja sæbe, en vaskeklud eller en lille buket blomster. Jeg tror aldrig, jeg har glemt en mors dag, heller ikke når jeg har boet langt væk eller været på rejse. Ikke fordi det er en pligt, men fordi det er en fin tradition, der på bedste vis minder os om at vise taknemmelighed overfor vores mødre.

Blomster, udflugt og kage

3 gode grunde til at elske mors dag!

Den store kasse med de fineste blomster og et kærligt kort fra min 3 drenge

I år er ingen undtagelse, men det bliver en anderledes mors dag. Jeg har inviteret min mor på udflugt og tager kaffe og hjemmelavet rabarber trifli med. Min mor har ikke været ude for en dør i to måneder pga. Corona. I dag skal det være – med afstand selvfølgelig.

Vi skal til København og gå en tur ved Langelinje og Kastellet. Og jeg er så heldig, at mine egne drenge også kommer med. Vi må desværre undvære min dejlige reservemor, hun får en telefonhilsen og blomster, når vi ses.

Mange unge mennesker forstår ikke, hvad vi skal med mors dag. Og jeg forstår godt kritikken af, at taknemmelighed og værdsættelse er noget vi burde udvise hver dag. Men sådan er hverdagen ikke. Mine egne drenge gør det for MIN skyld – og ærligt, da jeg åbnede den store kasse med blomsterne og det søde brev i dag TUDEDE jeg af glæde. Det er hvad en lille gave og tanke kan gøre ved en. Jeg var selv hos blomsterhandleren i går, og jeg blev helt rørt over de mange søskende (det var det tydeligvis) der var ud og købe noget til deres mor.

Her til morgen LIVE trænede jeg med 100 mennesker på Instagram. Vi lavede en Mors Dag version! Og mange af kvinderne skrev om blomster, brunch, brombærkager, udflugter og alt det de skulle med deres egen børn eller deres mødre.

3 gode grunde til at elske mors dag!

3 gode grunde til at elske mors dag!

Idag skal vi på tur…. Min mor og jeg

Og så var der lige de 3 grunde til at elske mors dag!

1)Du glæder din mor, som føler sig værdsat og særlig

2)Det er en god anledning til at vise taknemmelig og udtrykke sin kærlighed og respekt

3)Gør det til en hyggelig begivenhed, hvor I gør noget sammen

Og husk – vi er alle verdens bedste mødre, der har verdens bedste børn.

Glædelig mors dag.

Andre indlæg om mors dag:

Hvem elsker ikke mors dag?

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Lis Coskun Laursen

  10/05/2020 at 11:45

  Kære Line.
  Jeg vil give dig evig ret – selvfølgelig børn man værdsætte sin mor alle årets 365 (i år 366) dage og det gør vi selvfølgelig også, men på morsdag gøres det mere synligt og det er dejligt for begge parter. Jeg blev også forkælet fra morgenstunden med en “pakke” udenfor min dør – det varmer jo langt ind i sjælen.
  Selv er jeg født og opvokset på landet – mine forældre havde ikke de store muligheder for at forlade gården, dyrene og det hele, men (mindst) én dag om året skulle hele familien ud – det var på morsdag – så kørte vi ud i det blå og min far fandt altid en hyggelig lille kro, hvor vi fik den skønneste mad – på den måde fik min mor “fri” og det står for mig stadig som en dag, jeg aldrig vil glemme.
  Rigtig glædelig morsdag og også til din mor, som jeg jo tilfældigvis har mødt <3
  Knus Lis

  Svar

Skriv et svar