Rigtige mænd

Nu skal vi snart se på rigtige mænd!

Vil du vinde 2 billetter til VM i ishockey, så se her! Mine damer… Nedtællingen er for alvor i gang. Om præcis en måned begynder A-VM nemlig på dansk grund. Den største sportsbegivenhed ever herhjemme. Kort sagt: Nu skal vi snart se på rigtige mænd !

Rigtige mænd

Jep, jeg har min helt egen egen VM-trøje

Måske husker I, at jeg tilbage i december lovede at udlodde nogle billetter til et par udvalgte kampe ved VM. Nu skal det være, og jeg har sammen med VM-arrangørerne håndplukket en af Danmarks kampe. Dem vender jeg tilbage til…

For hvis ikke du har oplevet en ishockeykampe live, så tænker du måske: Det er ikke noget for mig. Jeg kender ikke spillet, spillerne eller reglerne – så hvorfor ? Fordi ishockey er en af verdens mest fascinerende sportsgrene. Med højt tempo, flotte dragter, gang i den, fest og musik – og ikke mindst ekvilibristiske bevægelser på banen udført af topatleter.

 Ishockey er blandt verdens 5 hårdeste sportsgrene – så den er ikke for tøsedrenge, men for rigtige mænd (og kvinder). Tænk engang at kunne stå på skøjter, vende rundt på en tallerken, sende pucken afsted over isen med flere hundrede km i timen og sætte den i hjørnet på et lille mål på størrelse med et par store flyttekasser. Det er da top cool !

Man behøver egentlig ikke at kunne forstå ishockey spillet og dets regler for at NYDE det. Men det højner selvfølgelig oplevelsen. Man siger, at ishockey er en rigtig mandesport. Det er det måske – men det er også en sport for kvinder. Både PÅ og UDENFOR banen. Som ambassadør for A-VM i ishockey vil jeg gerne lære andre kvinder at NYDE ishockey.

Rigtige mænd

Hele VM-ambassadørkorpset med bla. Jes Dorph, Peter Mygind, Claus Elming og mange andre

Sammen med VM-arrangørerne sætter jeg derfor 2×2 billetter på højkant, hvor du sammen med mig og  en ledsager (gerne en anden kvinde) kan opleve en kamp helt tæt på!  Vi har valgt en af Danmarks spændende kampe i den indledende pulje i Boxen i Herning. Nemlig Danmark-Norge fredag den 11.maj kl 16.15. Du kan se hele VM-programmet her.

Det er en af de kampe, Danmark skal vinde – og stemningen bliver i top i en tæt pakket Boxen. Så vil du være én af de heldige, så skriv dit navn og en begrundelse i kommentarfeltet OG din e-mail adresse. Så trækker jeg lod blandt alle jeres hilsner.

Og jo, MÆND må godt deltage i konkurrencen

 Her får du Lige en lille forsmag på  det, der venter: 

The Heroes Are Here

🇩🇰🇨🇿🇨🇭🇸🇪🇸🇰🇰🇷🇱🇻🇷🇺🇨🇦🇺🇸🇳🇴🇧🇾🇦🇹🇫🇷🇫🇮🇩🇪The Heroes Are Here. Are You?🔊 Pssst… Turn on the sound if you want to get an early teaser of the upcoming official 2018 IIHF WM track by Carpark North 🔊🏒🏆🥇🥈🥉

Slået op af 2018 IIHF Ice Hockey World Championship Denmark i 27. februar 2018

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

42 kommentarer

 • Hanne

  22/04/2018 at 05:01

  Hej Line
  Jeg er i år begyndt at følge dig og synes rigtig godt om din blog, der er højaktuel, livsbekræftende og ret så humoristisk for os “modne kvinder”.
  Jeg gad godt “score” to billetter til ishockey kampen i Herning sammen med dig. Min sportsveninde Malene skal bestemt inviteres med, hvis jeg bliver den heldige. Vi skal nok være med til at sætte gang i en fest og heppe “for fulde hals” på Danmark.
  I mange år har min veninde og jeg fulgt vores døtre på højt niveau rundt omkring i Dk og i udlandet og siddet i mange timer i diverse sportshaller. Det har været alle oplevelserne og det hele værd for pigerne/teamet og ikke mindst for venskabets skyld.
  Dbh. Hanne

  Svar
 • Pernille Knuth

  10/04/2018 at 20:56

  Som trofaste sponsor og støtte af Rungsted Ishockey ville jeg elske at kunne tage mim 12 årige søn Tobias med og opleve suset fra en af de helt store sports events dette år – jeg forstår fortsat ikke helt reglerne men bliver helt høj af det tempo og den stemning der er til kampene.pernille@trankjaer.dk

  Svar
 • Pernille Kongstad

  10/04/2018 at 09:31

  Hej Line,
  Sportstosset kvinde ville elske at vinde de 2 billetter og jeg ville invitere min dejlige datter med som en eksklusiv fødselsdagsgave 🙂 Jeg har oplevet mange forskellige sportsgrene live, men aldrig en ishockey-match. tjugse9@hotmail.com. Mange solskinshilsner og god dag Pernille

  Svar
 • Rikke

  10/04/2018 at 07:54

  Hej Line… Jeg vil elske at opleve min første live ishockeykamp i godt selskab :-)… Jeg har fået fortalt, at det er en KÆMPE oplevelse, og med en arbejdsmæssig fod i både DK og Norge, er det en helt perfekt kamp at opleve :-)…

  Svar
 • Mette

  09/04/2018 at 14:08

  Hej Line
  Vil mega gerne vinde 2 billetter til VM.
  Vil tage min dejlige datter Tina med så hun kan gense en ishockey kamp og tænke tilbage på et skønt ophold i Canada hos en familie som alle spillede ishockey. Det var første gang hun så ishockey live, og jeg ville så gerne overvære en så spændende ishockey kamp, for det er da for vildt spændende! Kender ikke regler med der er sgu da gang i ishockey og se de “store” rigtige mænd gå til den – det er da vildt fascinerende og spændende 💪🏻😄👍

  Svar
 • Anne Karlsen

  08/04/2018 at 20:42

  Tak for en god og spændende blog.
  Jeg vil rigtig gerne se rigtige mænd spille ishockey, da jeg aldrig har oplevet en rigtig kamp live før, men altid har ønsket det. Jeg medbringer en af de 3 rigtige mænd der er i min nærhed, enten en af mine store drenge, eller min nye søde kæreste. 🏒🥅🍀🏒amarkarlsen@gmail.com
  På forhånd tak!
  Vh Anne

  Svar
 • John Holm Thomsen

  08/04/2018 at 10:00

  Ja, tak – så vil jeg tage min “bette kone” Janne med, så hun kan se sit livs første live ishockey kamp.

  Jeg har set en del af Aalborg Pirates kampe live – og har altid fulgt det danske landshold på TV. Samt set øvrige spændende kampe på TV.

  John

  NB: udlodder du også din “Baun trøje” ??? Hvis JA: så vil jeg også gerne i den pulje 😃👍

  Svar
 • Majbritt Adelsten

  08/04/2018 at 09:01

  Woh – det har jeg ikke prøvet før, det vil da være spændende. Jeg vil tage min veninde med.

  Svar
 • Mette Yde-Andersen

  08/04/2018 at 08:45

  Fedt initiativ 😁 jeg ville gerne invitere min mand med, som tak for han for snart 40 år siden tog mig med til ishockey i Hørsholm skøjtehal, og vi har hængt ved Rungsted siden da😊🇩🇰

  Svar
 • Liselotte Langborg-Hansen

  07/04/2018 at 18:26

  Jeg vil da rigtig gerne vinde. Jeg vil tage min søn med. Han sejler ( grundet autisme ) til daglig med et skoleskib, men jeg kan se, at han er hjemme den dag, så det kunne være dejligt at overraske ham med.
  Vi har begge været til en håndfuld kampe før. Kender reglerne i grove træk, og er ( især jeg ) mega imponeret over, at de kan have SÅ meget fart på…….baglæns, og så stadig nå at orientere sig.

  Svar
 • Merete

  07/04/2018 at 17:44

  Jeg vil tage min søster med fordi vi spillede ishockey sammen som unge i de glade 80’ere ☺ kunne være så sjovt at dele sådan en oplevelse med verdens bedste søs 😍

  Svar
 • G.

  07/04/2018 at 17:38

  Kære Line
  Mit ønske er at 2 kvinder x 2 veninder vinder oplevelsen.
  Så jeg hopper fra – men vil gerne være med i konkurrencen – så 2 andre kvinder x deres 2 veninder får chancen for at vinde oplevelsen – det vil jeg gerne ønske.
  Så hvis min mail bliver trukket – sød at give billetterne vidre så til 1kvinde x 1 veninde som kan få oplevelsen.
  Jeg har set Ishockey mange gange på tv og som teeagneser spillede jeg hockey som eneste pige med drengene.
  Stort X til kvinderne og veninderne.
  Forårs hilsen
  G.

  Svar
 • Jette Steenholdt

  07/04/2018 at 15:32

  Hej Line,
  Jeg er vild med ishockey. Har set mange kampe i Esbjerg. Det kunne virkelig være fantastisk at vinde 2 billetter til VM.
  Tak for din dejlige blog

  Svar
 • Charlotte gantzel

  07/04/2018 at 13:47

  Ville elske at se det sammen med dig🥅🏒 er dedikeret hockey mom til to dygtige spillere _men ser det altid sammen mand og drenge – kunne være fantastisk at nyde verdens fedeste sport sammen med en kvinde for en gangs skyld 🙏🙏

  Svar
 • Jacob horsdal

  07/04/2018 at 13:36

  Hej
  Jeg lever for ishockey jeg spiller selv motionshockey og er træner for oik. Jeg har spillet mod dig dengang jeg spillede u16. 🙂
  Så se verdens bedste sport med de bedste spillere på dansk grund.. Jeg er så klar B-)

  Svar
 • Lykke Clemmensen

  07/04/2018 at 13:27

  Hej Line
  Har nu fulgt din blog et stykke tid og for pokker kvinde, hvor du rammer mine egne tanker om livet mm.
  Din humor er helt i top og jeg ville elske at se en Ishockey kamp sammen med dig.
  Er sikker på vi vil få en fest. Vores danske supermænd skal jo bakkes op som kun kvinder kan.
  Forsat god lørdag c”,}

  Svar
 • Edwin Chammon

  07/04/2018 at 11:57

  Kære Line.
  Det er et ønske jeg meget gerne vil have opfyldt, at opleve en ishockey kamp. Jeg får dagligt hjælp af en fra hjemmeplejen, hvis mand er ishockey træner for Rungsted, og har derigennem fået store interesse for sporten, og også fordi du har spillet ishockey på højt plan. Da jeg samtidig gerne vil møde dig, og få en sådan oplevelse. Bare det at jeg personligt kan fortælle dig, hvor vigtig dine blogindlæg er for mig, og hvordan du har hjulpet mig til at leve et godt liv igen. Jeg vil tage mit barnebarn Emma med, hvis jeg er heldig at vinde. Tak for dig ❤️😍🇩🇰👍
  Min mailadresse edwinchammon@outlook.dk.

  Svar
 • Simone Walbom

  07/04/2018 at 09:14

  Jeg vil frygtelig gerne med. Jeg har fra siden jeg sad i barnevogn og ikke kunne gå, kommet i Gentofte skøjtehal for at se ishockey. Det største som ishockey-fan, ville selvfølgelig derfor være at opleve vores landshold spille!🏒🍀🤞🏼

  Svar
 • Flemming Ernst

  07/04/2018 at 00:41

  Hej Line
  Jeg og min datter Line, som har spillet på damelandsholdet i ishockey í 9 år, fra hun var 15 indtil denne sæson, hvor hun holder en pause, da hun skal afslutte sin uddannelse, skal naturligvis se denne kamp med dig. Det kunne måske også være medvirkende til at hun startede op igen, når hun er færdiguddannet i oktober….. håber jeg, da vi har fået nogle fantastiske oplevelser ud af, at tage med til både VM-turneringer, OL-kvalifikationsrunder og CL-kampe (Hvidovre som DM vinder) i mange europæiske lande.

  Svar
 • Jonna Andersen

  07/04/2018 at 00:23

  Hej Line, du var et af mine store ishockey idoler, da du spillede for de rød/hvide. Jeg er godt nok passioneret ishockey fan og har fulgt Odense Bulldog i tykt og tyndt i over 15 år, var også så heldig at følge vores landshold i Minsk sidste år, da OL kvalen desværrede missede. Jeg vil vildt gerne se drengene på hjemmebane i Herning, men økonomien er desværre ikke mere til det, så hvis jeg er heldig vil jeg tage min mand med, og iføre os landsholdstrøjen og heppe på drengene alt hvad vi kan. Ses vi? Det håber jeg.

  Svar
 • Gitte Neist

  07/04/2018 at 00:09

  Mine to drenge ( søn og mand ) er vilde med ishockey. De følger alle White Hawks kampe. Har haft sæsonkort i mange år. Er sikker på de ville blive meget glade for at vinde billetterne og de vil heppe højt og inderligt for Danmark. Ville elske at overraske dem 😊😀🍀🍀

  Svar
 • Charlotte

  06/04/2018 at 23:19

  Kære Line.
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min skønne veninde Jeanette Pedersen med. Hun har aldrig set en ishockeykamp, og har en helt forvrænget indstilling til den skønne sport.
  Hvis vi bliver udtrukket, lover jeg dig en fantastisk oplevelse, i vores selskab❤️

  Svar
 • Hanne Bybjerg Jensen

  06/04/2018 at 22:38

  Kære Line
  Min mand og jeg elsker en god ishockeykamp. Vi kom ved et tilfælde til et lokal opgør mellem Hvidovre og Rødovre for en del år siden – have aldrig set en kamp før og kan love dig, at det blev til rigtig mange efterfølgende. Kunne være så fedt at vinde billetter til VM 🙏🏻

  Svar
 • Erik Balk-Møller

  06/04/2018 at 21:39

  Jeg ville elske at heppe på Danmark i dit udsøgte selskab. Jeg ville desuden invitere min kære søster med, som var lidt af en skøjteprinsesse som teenager. Hverken hende eller undertegnede har dog nogensinde set en rigtig ishockeykamp live, så det ville være en fantastisk oplevelse for os begge to.
  Jeg lover desuden at skrive en syng-med-sang til støtte for landsholdet, hvis jeg skulle blive én af de heldige vindere.
  KH og god forårs-weekend,
  Erik

  Svar
 • Caroline Abelin

  06/04/2018 at 21:28

  Hej Line 🙂
  Jeg vil rigtig gerne vide de 2 billetter til kampen med dig, da jeg er vokset op i en hockey familie, og derfor ser det som en kæmpe oplevelse, at kunne få lov til at opleve sådan en stor sportsbegivenhed på dansk grund.

  Mvh
  Caroline 🙂

  Svar
 • Betina Bech

  06/04/2018 at 21:28

  Jeg vil rigtig gerne vinde, jeg spillede selv ishockey som meget ung, og har aldrig oplevet et VM, og så få mulighed gor at opleve det tæt på ville da være fantastisk 👍🏻🤞

  Svar
 • Annelie F Thomsen

  06/04/2018 at 21:20

  Kære Line. Min datter Sille på 16 som selv spiller ishockey og jeg på inspirerende pigetur med dig og heppe på de seje danske ishockey løver 🇩🇰 Bedste VM hilsner

  Svar
 • Line Borup

  06/04/2018 at 20:37

  Hej Line
  Jeg vil umådelige gerne dele denne oplevelse med dig. Jeg er vild med intensiteten i spillet og beundrer de seje gutter der kæmper på isen. At opleve dette på dansk hjemmebane vil være fantastisk.

  Mvh
  Line Borup

  Svar
 • Joan

  06/04/2018 at 19:17

  Hej Line
  Det er altid spændende at sport live – dette er bare en god oplevelse og især på dette niveau VM – det bliver jo større
  Jeg ville gerne opleve ishockey på dette høje niveau sammen med en veninde og dig
  Mvh
  Joan

  Svar
 • Sverre Riis Christensen

  06/04/2018 at 18:50

  Min ex-kone har altid været vild med ishockey og med, at vore to drenge skulle have spillet ishockey – det blev fodbold og basket i stedet.

  Så jeg vil rigtigt gerne kunne invitere hende med til en betydningsfuld ishockeykamp med al den stemning og fart, der er over sådan én.

  Mange hilsner,
  Sverre

  Svar
 • Conny Bille Jeppesen

  06/04/2018 at 18:44

  Jeg vil gerne vinde billetter til ishockey sammen med dig Line. Jeg er en stor beundrer af dig. Jeg vil gerne have min mand Kaj med han er også fan af dig. Håber jeg er den heldige. 👍

  Svar
 • Marlene Stensen

  06/04/2018 at 18:42

  Hej Line.
  Hold nu fast det ser fedt ud! Det kunne være fantastisk at invitere min skønne veninde Pernille Pasfall med til sådan en oplevelse🤗. Det plejer ellers at være koncerter eller bare en hyggelig kaffe/strikke slabaras vi render til. Så kunne være vild sjovt at overraske hende med, at vi skulle ud og se på ” rigtige mænd”.
  Knus Marlene

  Svar
 • Jane

  06/04/2018 at 18:17

  Hej Line 🙂
  Jeg vil meget gerne opleve kampen: jeg er generelt ikke en sportspige, men Hockey har den fedeste stemning – som jeg ikke har oplevet siden 1990! – i Chamonix hvor jeg boede i 5 år. Det vil selvfølgelig være optimalt at have dig som ledsager fordi, ja, hvem ellers??? 😉 – Og nej, jeg kender ikke reglerne … 😀
  Min veninde Liv skulle gerne med
  Kh
  Jane

  Svar
 • Lísa MK

  06/04/2018 at 17:44

  Ja jeg synes helt klart at de skal være mig som kommer med. Jeg har aldrig set en ishockey kamp jeg ved ikke hvad det handler men som en Islænding så kan jeg råbe og skrige “huh” for at heppe på de rigtige mænd på isen 🙂

  Svar
 • Eva Østergaard

  06/04/2018 at 17:38

  Kære Line
  Som passioneret FIK fan igennem mange år har jeg set en enkelt kamp eller to 😉
  Ville elske at se kampen sammen med dig og jeg ville invitere min mor med som også er inkarneret hockey fan. Specielt VM ville være en fed oplevelse da min fætter Nicholas B. Jensen spiller for DK.
  Kh Eva

  Svar
 • Lise Abildgaard

  06/04/2018 at 17:37

  Hej Line
  Jeg vil super gerne deltage i konkurrencen om at vinde 2 billetter til VM i Ishocky:) Vil være en stor fornøjelse om se den med dig:):) Sidst jeg så en Ishockykamp er vel omkring 46 år siden:):):) Da så jeg mange af AaB s kampe :):) Glemmer ikke den stemning der var:):) Så er jeg heldig vil jeg da helt klart invitere min veninde:):)
  Go Weekend Line
  Lise Abildgaard

  Svar
 • Dorthe Ulrich

  06/04/2018 at 17:34

  Fordi jeg aldrig har set eller oplevet en ishockeykamp og jeg ville elske en sften i dit selskab!!!
  Derfor!

  Svar
 • Niels Staghøj

  06/04/2018 at 17:33

  Jeg ved godt jeg ikke er en kvinde. Men derfor vil jeg gerne gøre dig selvskab til denne kamp. Jeg vil tage min ven Jesper med da han også elsker ishockey og vi begge holder med Blue Fox Herning og vi derved kan udveksle meninger og holdninger selv om vi alle holder med Danmark til denne kamp👍

  Svar
 • Ulla Wich

  06/04/2018 at 17:17

  Jeg vil da rigtig gerne vinde billetter til ishockey kamp – hvorfor? Spændende, sjovt og hyggeligt, ja og jeg er godt selskab 😂

  Svar

Skriv et svar