Motion i overgangsalderen

Gør noget godt for dig selv i 2020!

Det nye år er et par dage gammelt, og mange har kastet sig ud i håbløse nytårsforsæt med detox- slanke og nul alkoholkure. Jeg tror ikke, det nytter at slå sig selv i hoved med alle mulige forsæt. Er du i overgangsalderen. Så gør noget godt for dig selv i 2020! Overgangsalder og motion er fx. en god kombination.

Invester i din livskvalitet

Motion og overgangsalder

Stærke baller, core og knogler er vejen frem!

Træning er altid godt. Men træning, der styrker kroppe som vores 45-50+, er vigtigere, end vi måske går og tror. Det er ikke kun en investering i et slankere og mere fit look – det er en investering i bedre livskvalitet og langtidsholdbarhed.

Jeg holdt nytår med fire skønne kvinder i alderen 29-58. Og ja, jeg selv var den ældste. Og snakken gik lystigt om alt fra kviklån til flow-tv og overgangsalder. Jep – overgangsalder var et separat tema, og jeg blev faktisk helt glad og stolt over, at jeg har været med til at aftabuisere og normalisere den del af kvindelivet, så vi nu taler om det, som var det benzinpriser eller klimasnak.

Fitness 45+ nytter 

Og nu når jeg så frem til mit første budskab i det nye årti: Gør noget godt for sig selv! Jeg afholder selv mine vidunderlige fitnesscamps i Marbella fire gange i år. Der er stadig enkelte ledige pladser i uge 21, og 41. MEN det allerbedste er jo at komme godt i gang herhjemme.

Som jeg har skrevet om mange gange før, så sker der så mange ting i vores kroppe, når hormonforandringerne og overgangsalderen sætter ind. Al træning er naturligvis god for os – men der er visse øvelser og træningsmetoder, der er vigtige at have fokus på, når vi er i overgangsalderen. Øvelser der i særlig grad styrker ’forfaldet’.

Træning til dig i overgangsalderen

Gør noget godt for dig selv i 2020!

Mit eget hold – vi er i alderen fra 25-58!

Jeg træner selv på 3. år i et træningsstudio i København, hvor vi er 10-12 kvinder om en personlig træner. Sidste år startede Cramers (som stedet hedder) et hold for kvinder i overgangsalderen, og det blev faktisk så stor en succes, at det fortsætter i år. Det er er forløb over 20 uger med start i februar. Man træner 2 gange om ugen med andre kvinder i samme alder, og træningen har fokus på det, kroppen har brug for her, hvor vi er i livet. Derudover bliver man målt og vejet, og man får kostråd der også passer til både træning og alder.

Og den rette træning kan være med til at forbygge nogle af overgangsalderens skavanker: Hjerte-kar problemer, knogleskørhed, ledproblemer, humørsvingninger og meget andet.

Hop ind og læs mere om træningsforløbet her.

Bor du ikke i København, så lavede jeg sidste år et lille hjemmetræningsprogram, sammen med Karen fra Cramers Studio. Programmet hedder: Træning for os i den hotte alder, som du får her.

Lad os lige blive stærke sammen! Gør noget godt for dig selv i 2020!

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

  • Hanne Boldsen

    02/01/2020 at 11:36

    Hej Line
    Godt nytår
    Jeg følger allerede din super gode blog og går igang med et livsændringsprogram fra idag – er tilmeldt et forløb her i Sydsjælland og gad da godt prøve det program for kvinder i overgangsalderen som du går til i Kbh, da det ikke lige findes her i Sydsjælland.
    Jeg har længe fulgt dine bootcamps opdateringer i Malaga og ville så gerne med og har nu både det fysiske og økonomiske overskud i 2020 men ser, at der kun er ledige pladser i uge 21 og 41 og lige de uger kan jeg ikke – mon jeg kan skrives på en venteliste til en af de andre camps ? hvis der nu skulle være en som meldte fra eller du overvejer at lave et ekstra eller andet sted ?
    God dag
    Hilsen Hanne

    Svar

Skriv et svar