• Home
 • /
 • Kvindeliv
 • /
 • Velkommen 2017 – nye tider, nyt år, mit år
2017 venter lige om lidt

Velkommen 2017 – nye tider, nyt år, mit år

Jeg sprang ind i 2016 på Hotel Marienlyst i Helsingør dansende til the Antonelli Orchestra  aldeles uvidende om, hvad det nye år ville bringe. 2017 venter lige om lidt – nye tider, nye veje og et nyt år igen. MIT år.

Hvis nogen havde sagt, at jeg i 2016 ville sige mit job op. Sige farvel til TV. Starte en blog og blive selvstændig igen så ville jeg ha rystet på hovedet og sagt : Du må ha’ slugt søm! Men det er blandt andet, hvad der skete i året, der gik for mig.

Til gengæld blev jeg hverken rig, gift – eller fandt den kæreste, jeg havde planlagt, selvom Facebook havde lovet mig både rigdom og et eventyrligt bryllup.  Men det er jo nemt at tage fejl blandt 1,7 miliarder brugere.

Virkelighedens veje er heldigvis uransagelige, og hvad der venter i 2017 ved kun tiden. Men jeg har som tidligere skrevet lukket en masse gamle døre, og skal til at åbne en masse nye på fuld gab. Vi bestemmer i sidste ende selv fremtiden – med mindre vi lader andre eller tilfældigheder gøre det. Det synes jeg, livet er for kort til her midtvejs.

Bloggen, som du læser lige nu, startede som mit lille kærligheds projekt – det er det stadig. Men det er også blevet noget, jeg er mega  stolt over. At have næsten 2000 faste følgere hver eneste dag, havde jeg i min vildeste fantasi aldrig drømt om.

Og jeg glemmer ikke, da jeg  første gang blev stoppet  i en forretning på Lyngby Hovedgade af en dame, der sagde: “Jeg følger din blog hver eneste dag… Tak fordi du skriver til os”. Jeg blev så glad og stolt, at jeg kunne have tudet. Jeg er ikke længere kun hende fra TV…  Jeg er sgu hende bloggeren ! Og det her er MIT projekt sammen med Jer.

Jeg vil derfor – på bedste dronningemaner – takke alle Jer, der trofast læser med og giver input og kommer med kommentarer. Det giver mig så meget energi at vide, at vi har en sag at skrive om og kæmpe for. Nemlig 45 plus generationen.

Derfor har jeg også besluttet at bruge en fast del af min tid på bloggen i 2017, og jeg har indgået en aftale med et blogbureau – det hører I mere om i det nye år. Men I kan stadig finde mig lige her uden en masse annoncer og bannerreklamer også fremover.

Der skal også ske en masse andet: Kommunal valget venter – og jeg  skal medietræne den første politiker i januar. Ligesom jeg skal landet rundt med foredrag og på rejse til Sierra Leone i en god sags tjeneste.

Så stay tuned – i 2017 går vi i lag med livet, arbejdslivet , rynkerne, hedeturene, hængehalsene, hængerøvene, de store børn… You name it!

Rigtig godt nytår.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

21 kommentarer

 • Charlotte

  12/01/2017 at 01:13

  Kære Line.
  Tak for dine input til os kvinder. Jeg er 52 år og har ligesom dig sat mit liv og livsstil i perspektiv. I sommers besluttede jeg, at nu var tiden kommet til at jeg mindst én gang hver måned og i resten af mit liv skulle gøre noget, jeg ikke har prøvet før.
  Der er så mange ting som jeg mangler at gøre og hvordan og hvornår skal jeg ellers nå alt det, jeg ønsker at opleve inden min tid er forbi.
  Jeg forlod mit job og valgte at sætte mit liv / livsstil i perspektiv. Præcis som dig er blogskrivning blevet en del af mig og den rejse, jeg er på. Det føles fantastisk at være et skridt foran, istedet for at halte bagefter.
  Jeg har bestemt at 2017 bliver det år, hvor jeg får præcis det jeg ønsker mig både personligt og professionelt og jeg er godt på vej.
  Jeg har med en god følelse i maven selvom jeg har kastet mig ud på dybt vand og foretaget en 360 graders ændring.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/01/2017 at 01:34

   Hej Charlotte.

   Hvor er det sejt og spændende. Det er så vigtigt at gøre noget for sig selv. Og hvis ikke nu hvor vi har store børn mod og overskud. Hvornår så? Nu bliver jeg jo nysgerrig: hvad blogger du om. Send gerne et link.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
 • Joan

  02/01/2017 at 13:18

  Godt Nytår!
  TAK for din bog, som jeg var så heldig at vinde! Den skal gemmes til en lang flyvetur i marts, hvor drømmeturen til Dubai skal udleves med manden, som runder de 50❤
  Men, kan altså næsten ikke vente med at klar den!

  Svar
 • Susan

  31/12/2016 at 12:05

  Kære Line.
  Rigtig godt nytår, tak for bloggen, som jeg troligt følger.
  Du er god til at skrive.
  For mig gør det ikke noget med lidt reklamer, det er der også alle andre steder, og for pokker, du skal jo leve og have mad i munden.
  Vi ses i 2017. 🙂

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/01/2017 at 01:39

   Tak Susan for en progressiv indstilling.

   Nu har jeg kastet mig ud i et samarbejde med et “blogbureau”. Så kan jeg skrive uden at sulte😅..ikke fulltime – men af hjertet +.

   Kh Line

   Svar
 • Lis

  31/12/2016 at 12:04

  Også et rigtigt godt nytår til dig. Du tager mange gode emner om som man kan kommentere eller lade være og det er dejligt.
  Jeg selv er lige blevet efterlønner og starter også et helt nyt liv hvor jeg vil gøre noget for MIG. Jeg har meldt mig til motion så jeg kan tabe mig og vil deltage i en strikkeklub (strikker meget) og så vil jeg dyrke slægtsforskning og læse noget mere og passe hjemmet så min mand kan “nøjes” med at gå på arbejde. Jeg var rigtig ked af at skulle stoppe på arbejde men det endte med at jeg blev rigtig glad for mit nye liv. Så jeg er sikker på at det nok skal blive et godt nyt år. Det kan kun bliver bedre da det gamle bød på en fyring (det adm. arbejde sendes til udlandet), hospitalsophold (fejl i operation) og min fars død (han var gammel og syg).
  Så Line du og jeg skal begge starte noget nyt i det nye år og jeg håber vi begge vil have det godt med det vi giver os i kast med. Så jeg håber vi begge om et år kan sige “hvilket fantastisk år”.
  Knus fra Lis til dig du gæve kvinde

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/01/2017 at 01:41

   Tak kære Lis.

   Jeg bliver glad i bøtten af de mange positive fortællinger og kommentarer, Der kommer her. Det bekræfter jo blot tese om en livskraftig målgruppe.

   Held og lykke.
   Kh Line

   Svar
 • Birte Poulsen

  31/12/2016 at 11:22

  Godt Nytår til dig også Line! Og tak fordi du giver alle os lov til at følge med i dit liv! Læser med glæde alle dine indlæg, og bliver inspireret hver gang

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/01/2017 at 01:42

   Tak Birthe.

   Det glæder mig så meget – jeg hsr en fest med det og synes samtidig, det tjener et godt formål.

   Kh Line

   Svar
 • Rita Pedersen

  31/12/2016 at 11:11

  Kæreste Line.
  Et lykkebringende nytår til dig, ønsker jeg fordi du er så dejlig befriende og puster lys, liv og gode ideér i min hverdag.
  Du fortjener at alle dine ønsker bliver opfyldt, du er den sejeste kvinde på to ben.
  Godt nytår til alle som følger dig. 🙂

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   12/01/2017 at 01:43

   Årh Rita TAK for de skønne ord jeg labber dem i mig, og det er jo ren benzin på mit skrive bål..

   Som Olys sir til Jakob: man er midigere end man tror.

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar