• Home
 • /
 • Motion
 • /
 • 20 kvinder er klar til et boost – er du?
20 kvinder er klar til et boost - er du?

20 kvinder er klar til et boost – er du?

Nedtællingen til årets anden 45+ fitnesscamp er i gang. Næste søndag går det løs – vi mødes fra nær og fjern i Marbella. 20 kvinder er klar til et boost – er du?

20 kvinder er klar til et boost - er du?Vi har nemlig fået 4 afbud her i allersidste øjeblik – lidt ærgerligt, da vi ellers var nærmest udsolgt allerede i juli. MEN det giver jo andre en ’last-minute-chance’ for at komme med og ikke mindst komme i form under varme himmelstrøg sammen med mig og det kompetente trænerteam i Marbella Fitness Camp. Vi bor på den hyyggelige Finca Naundrup, som ligger på en bjergside kun 2 km fra Middelhavet.

Vi gennemførte første camp i maj måned i år. Og det var i al beskedenhed så stor en succes, at vi straks satte 2 nye camps op i uge 39 og igen til næste år i uge 21.

Det handler simpelthen om at komme i form med fokus på det, som en kvindekrop i vores alder har brug for: Core, mave, baller, lår, ’mormorarme’, og så skal vi også arbejde med vores mentale og fysisk balance til vores skønne yoga morgen sessioner.

20 kvinder er klar til et boost - er du?Vi træner udendørs 3 gange dagligt: I poolen, på træningsbanen og på stranden. Og der er også lidt til hovedet op opleveren. 3 aftener byder vi på foredrag. Jeg holder foredragene ‘Skab dig bevidst’, og ‘Kom godt tilbage efter stress’, mens Maria Steffensen, som er lifecoach, holder et oplæg om overgangsalderen. Der bliver også plads til en enkelt udflugt om onsdagen, hvor vi holder hviledag.

Og du kan også se frem til en uge med vidunderlig og sund mad 3 gange om dagen. Faktisk skal du ikke tænke på så meget andet end at træne, sole, hygge og nyde det! Og jo, vi må gerne få et glas vin om aftenen – mere frelste er vi heller ikke!

Programmet for uge 39 ser sådan ud:

Søndag den 23/9 Ankomst, indkvartering og middag

Mandag 24/9:  Morgenmad/info, Styrketræning, frokost, pool-workout, aftensmad og foredrag v/Line

Tirsdag den 25/9: Yoga, morgenmad, Metcon, frokost, styrketræning, aftensmad og foredrag v/ Maria

Onsdag den 26/9: Hviledag og udflugt (morgenmad, frokost og aftensmad på Finca Naundrup)

Torsdag den 27/9: Yoga, morgenmad, beachworkout, frokost, zumba, aftensmad og foredrag v/Line

Fredag den 28/9:  Yoga, morgenmad, styrketræning, frokost, warrior, middag og spansk aften

Lørdag den 29/9: Morgenmad og check-ud.

20 kvinder er klar til et boost - er du?Du får alt dette for kun 5.695,-. I prisen er inkluderet indkvartering i dobbeltværelse (tillæg for eneværelse er 1300,-), forplejning, vand, transfer til og fra lufthavnen i Malaga og en udflugt.

Flyrejsen står du selv for.

Lyder det ikke lækkert ! Tag en hurtig beslutning og tage med, hvis du kan holde fri i uge 39.

Du kommer ikke til at fortryde et sekund! Det er først til mølle nu.

 

 

 

Skriv til Lena eller mig på flg e-mails:

Lena@marbellafitnesscamp.com

line@lbdkommunikation.dk

20 kvinder er klar til et boost - er du?20 kvinder er klar til et boost - er du?20 kvinder er klar til et boost - er du?Når hedeturene flytter ind20 kvinder er klar til et boost - er du?

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • tina/mormormedstiletter

  18/09/2018 at 17:24

  Hej Line – hvor pudsigt! Jeg flyver også derned på søndag, dog til vores eget sted øst for Malaga og jeg skal sandelig også i bootcamp, kan du tro, for jeg er jo stadig i genoptræning efter brud på rygsøjlen i det tidlige forår. Mine dage kommer til at ligne jeres til forveksling, dog ikke med helt så mange aktiviseret over dagene (vi skal jo også nå at sejle ind imellem;-))

  Svar
 • Line Baun Danielsen

  14/09/2018 at 19:55

  Hej Hanne.

  Man behøver ikke ha nogle forudsætninger – alle kan være med på sit eget niveau.

  Så kom bare med!!!

  Svar

Skriv et svar