Corona survival kit og ideer til 'overlevelse'!

13 gode råd mod corona-kuller!

Hvad gør man, når man er alene, hjemsendt fra arbejde, ligger coronasyg eller er i selvisolation, mens man venter på at kunne blive coronatestet? Mange er ved at få corona-kuller. Og ærligt – det er jeg også selv. Så her får du en survival kit og 13 gode råd mod corona-kuller!

En genial kit

En veninde sendte den geniale kit på mail forleden. Hun sidder ligesom jeg og arbejder muttersalene på hjemmekontoret, mens vi forsøger at være både kreative og effektive.

Som dagene bliver mørkere, og den nye nedlukning har ramt os, føles det en smule overvældende og til tider ensomt. Altså uden at lyde som en tudekiks. Så jeg synes hendes ’survival kit’ fortjener et bredere publikum og komme ud i alle hjørner af Danmark.

Del gerne Elizabeths Corona survival kit og ideer til’ overlevelse!’. Og hvis du har andre gode bud på, hvordan vi ’overlever’ corona, så del dem med os!.

 13 gode råd mod corona-kuller

1) Sæt tid af til minimum 2 telefonsamtaler om dagen med nogen, som du holder af.

2) Køb ind til ”hjemme-pleje”- her gælder alt nærende kød, hvidvin, rosé, Gritz til ny peeling maske og bodylotion købt online. Eller bare køb noget online. Så har du noget at åbne.

3) Køb minimum 6 forskellige hvid – og rosé vin sorter, så du endelig kan finde ud af, hvilken den favorit flaske egentlig er

4) Lad vær´med at se DRs børne-julekalender. Du bliver bare endnu mere deprimeret.

5) Sørg for at røre dig. Dyrk så meget motion og sex som muligt. Er du single, så dyrk motion og sex med dig selv.

6) Husk det gode ved mundbindet – alle prutter, svedlugte og irriterende mennesker bliver mirakuløst opløst eller mere usynlige.

7) Fyld huset med julepynt, stearinlys, Franky Boy og Bing Crosby . Første gang i lang tid har vi TID til at komme i julehumør. Vi er alligevel låst inde – så gør det hyggeligt i dit fængsel.

8) Bad nøgen – hvor end du er. Og dans nøgen hjemme. Ingen lægger mærke til det alligevel. Men husk at logge af fra Teams-mødet.

9) Glæd dig til næste forår og sommer, hvor det igen er ok at kramme, nusse, svede sammen og ha´sex med (flere) fremmede og snerve folk i gulvet uden at være bange for en kommende positiv corona (herpes) test.

10) Glæd dig over, at vi faktisk HAR folk og mennesker omkring os, som vi savner og gerne vil passe på.

11) Soft feet rocks….men Tinder sucks. Og det har Corona-tiderne virkelig bevist, hvis vi var tidligere var lidt i tvivl. Der ER kun tumper tilbage. Læg planer for nyt dating-univers, hvor der kun findes skønne mænd (og kvinder). Podnings-test for idioti kan være første gate way test.

12) Hvis der er noget, som vi nu er vant til og blevet super kompetente til, så er det at manøvre i krisetid – om det så er krisekommunikation, salg som dykker, eller børn (og mænd), som gør det svært at arbejde. Så tænk på, hvor nemt til bliver fremover…

13) Corona tider har sidst men ikke gjort, at vi taler sammen på en måde, som vi ikke har gjort i lang, lang tid. Så tal og bliv ved med at tale…om det så bare er sammen med dig selv lige nu. Tal videre…Jeg lytter i hvert fald gerne.

KH/ Elizabeth.

Du kan følge Elizabeth Romberg her på Instagram

Andre indlæg om corona:

Sådan kommer vi godt gennem coronavinteren.

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

Skriv et svar