• Home
  • /
  • Velkommen til min blog

Velkommen til min blog

Det her en blog til dig, der har rundet nogle af livets skarpe hjørner. Dig, der er 45 + med store børn og de tanker og udfordringer, der følger med. Dig, der står midtvejs i livet og vil have det bedste ud af det karrieremæssigt, økonomisk, helbreds- og udseendemæssigt. Dig der er over fyrre men langt fra færdig.

Her vil jeg tage dig med i mit univers, og du vil finde noget om kvindeliv, overgangsalder, træning, arbejde, forældreskab, kærlighed, parforhold, livsstil, hus og have. Og nå ja livet som singlekvinde!

Bland dig gerne og kommenter mine indlæg. Og så må du selvfølgelig også godt være yngre (eller mand) for at følge med.

Om mig

Jeg er 57 år, og mor til 2 dejlige sønner på 18 og 23, madmor til hunden Gumle.

Jeg bor i en skøn villalejlighed i Gentofte nord for København med en stor have, som er mit mentale refugium. Her tænker jeg de store tanker – eller nogle gange slet ingen.

Line Baun Danielen med familie

Professionelt har jeg været tv-vært i over 28 år og lavet alt fra Sport, nyheder, morgen tv, talkshows, krimiprogrammer, indretningsprogrammer, Sporløs og et utal af store tv-events fra kongelige bryllupper til OL, Tour de France, boksning, ishockey og folketings- og kommunalvalg.

Sport er og har altid været en vigtig del af mit liv, som gammel ishockeyspiller betyder det meget, at jeg holder mig i form – i dag træner jeg mest fitness med min personlige træner, løber og dyrker lidt yoga. Skøjterne er for længst lagt på hylden efter en lang karriere i Danmark og Sverige – og 33 landskampe.

Jeg har også skrevet bøgerne ”Verdens bedste mor”, en interview bog om moderskabet set med 3 skønne kvinders øjne. Og bogen ”Bag Skærmen” om arbejdet bag tv-skærmen og de mange møder, jeg har haft med alverdens mennesker fra Mike Tyson og Bjørn Borg til Monica Lewinsky – ja hende med præsidenten og cigaren.

Jeg elsker livet, mad, mode, have, indretning og livsstilsstof og naturligvis også min familie og min karriere– og du vil finde lidt af det hele her på min blog.

Foredrag og Medietræning

I dag er jeg foredragsholder og driver kommunikationsvirksomheden LBD Kommunikation.

Jeg startede LBD Kommunikation allerede i 2008. Her tilbyder jeg bl.a. medie- og kommunikationsrådgivning og –træning af erhvervsledere, politikere, kommunalpolitikere,  tv-værter og andre, som har brug for at styrke deres performance, budskaber og dialogen med omverden.

Læs meget mere om det på min hjemmeside LBD Kommunikation.dk

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her