Line Baun Danielsen blog

Velkommen til min blog

Jeg hedder Line Baun Danielsen, og det her er min blog. Tak fordi du læser med. Jeg skriver mest til  kvinder, der som jeg har rundet de 45 eller er over 50! Kvinder der som jeg er midt i livet, i overgangsalderen, karrieren, moderskabet, skilsmisse eller ægteskab – eller som bare er single som jeg.

Er du yngre eller mand – må du selvfølgelig også gerne læse med.

Nogle af os har gode jobs, overskud og lyst på livet. Andre er udfordret af livet og alderen.

Men kære kvinder: vi er en powerfuld målgruppe med købekraft og holdninger. Så hvorfor være usynlige,  hvis vi kan være synlige rollemodeller?

Jeg inviterer dig indenfor i mit eget liv og håber, jeg kan inspirere dig. Alle er velkomne til at kommentere og byde ind.

God læselyst og velkommen til ”På bloggen med Line”

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • Henrik V Blunck

  18/01/2017 at 19:47

  Først og fremmest velkommen i blogosfæren. 🙂
  Jeg tillader mig – med baggrund i den gode film What Women Want – at følge med, for jeg er en af de mænd, som afgjort tror på, at det kan være en god ting, at vide hvad I vidunderlige væsener tænker. Hvilket sted var dog bedre end at følge en kvinde i præcis den målgruppe jeg søger i?
  Måske en lidt alternativ måde at gøre tingene på, men nysgerrighed har aldrig skadet nogen, når det er på denne måde, tænker jeg. 🙂

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   18/01/2017 at 20:11

   Kære Henrik.

   Du skal være så velkommen. Det er jo en dejlig progressiv holdning til os af det andet køn. 😊

   Kh Line

   Svar
 • Signe

  01/11/2016 at 21:24

  Sejt! Jeg er selv et andet sted i livet, med skolebørn og et enkelt vuggestuebarn, men jeg glæder mig til at følge med her og se, hvad jeg kan glæde mig til om nogle år 🙂

  Tillykke med bloggen, Signe

  Svar
 • Ole K. Ersgaard

  28/10/2016 at 12:01

  Tillykke med din blog!
  Der er ingen grund til bekymring over alderen nærmer sig de 50! Og det er jo i øvrigt kun udtryk for den kronologiske – altså kalenderalderen. Den biologiske alder er i dag meget mere interessant. Mange holder sig jo i god form, spiser sundt osv. På den måde er ganske mange, da også i realiteten yngre end den kronologiske alder angiver.
  I bogen “Gammel – aldrig i livet” bliver man klar over, hvorfor årene 50-80 kan blive de absolut bedste i den ens liv.

  Svar

Skriv et svar