Husker du at gøre noget got for dig selv ?

Husker du at gøre noget godt for dig selv ?

Jeg havde en ”Line-dag” i går. Mit kontor holdt lukket, og jeg har i stedet ladet batterierne gevaldigt op. Og det er nødvendigt, når man én gang har været sendt til tælling med stress. Husker du at gøre noget godt for dig selv ?

Husker du at gøre noget godt for dig selv ?

Morgensol ved Svanemøllebugten

Jeg startede dagen med morgentræning kl 7.30. Det er tidligt at træne, men jeg elsker at komme ud af døren og være færdig med dagens træning kl 8.30 Så er morgenen stadig ung, og min krop er boostet med endorfiner og energi. elvom det er fast rutine nu, så er det stadig Line-tid  og både skøn og nyttig.

Og turen langs Svanemøllebugten er så smuk om morgenen, når solen står op over Øresund. Det er et lille stik af lykke, når jeg kører den tur hver mandag og onsdag.

Husker du at øre noget godt for dig selv ?

Frisk fra frisøren

Efter morgenmaden havde jeg tid hos min søde frisør Louise. Vi har snart fulgt hinanden nogle år, siden jeg var på TV2 Lorry. Louise er ikke bare en dygtig frisør. Hun er også utrolig gavmild med hovedbundsmassage. Og når man som  jeg kom i dag lidt slidt i betrækket efter et par hårde og lange dage, så er det bare forkælelse af højeste karat.

Jeg nyder virkelig mit månedlige besøg hos frisøren. Det er ikke bare forfængelighed og skønhed  for mig. Det er også mental opladning.

Husker du at gøre noget godt for dig selv ?

Velvære-hulen på Østerbro

I juli måned indførte jeg en ny velvære-dimension i mit liv. Efter en vild bodywrap i ler hos Henriette og Bodyimage på Østerbro, hvor hele min krop blev pakket ind i bandager og mit ansigt blev peelet med naturlige cremer, har jeg gjort det så ofte, jeg kan. De sidste par gange har det kun været ansigtet, der fik en tur. Det at ligge pakket ind i tæpper i et dunkelt rum og blive nusset i ansigtet giver mig både ro og velvære. Og i øjeblikket afslutter Henriette min luksustime med englelys. Så ligger jeg der under varme lamper som en høne, der ruger æg, og suger til mig af sollys (ikke solarium), D-vitaminer og varme

Og ja, det koster naturligvis penge at gøre noget godt for sig selv. Men jeg føler at de penge kommer flerfoldigt igen. Det er en investering i mig og mit liv. Og det er jo i bund og grund kun os selv, der kan mærker efter og prioritere, når det er nødvendigt.

Hvor tit gør du noget godt for dig selv?Og så er der jo masser af velvære, der ikke koster en krone. Jeg sluttede derfor dagen af med dejlig lang tur med hunden rundt om Gentofte Sø. Siden min stress sygemelding sidste år, har gåture i det hele taget fyldt en del. Den friske luft gør godt i hjernen, og jeg har efterhånden lært mig selv at lytte til fuglene, vindens hvislen i træerne, og egernet der gnækker advarende, når man går forbi.

Vi har en tendens til at glemme os selv og lade  op. Prøv at afsæt en ”Dig-dag” en gang om måneden. Det betaler sig virkelig.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

Skriv et svar