Farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!

Farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!

Jeg har været til detox behandling i dag. 2 timer indpakket som en mumie i gråsort vulkansk ler. Og vupti var de 2 lovehandles fra sommerens roseforbrug forsvundet. Så farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!

Var det nu nødvendigt, tænker du måske ? Det følte jeg, fordi mit tøj strammer, og maven strutter som var jeg gravid i 6. måned. Vellevned og en ond pencillinkur i sidste uge havde sat sine spor, og jeg trængte til en udrensning.Farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!

Og så var det, jeg så en annonce på Facebook. Min bloggerkollega Masha Vang havde prøvet det – og det lød interessant. Jeg skrev til Bodyimage, som klinikken hedder, og dagen efter havde jeg fået en tid hos ejeren Henriette. Jeg har kun detoxet med juice og salat før. Jeg er ikke så frelst med den slags og har svært ved at overholde det. Men efter 8 pencillinkure sidste år pga kronisk bihulebetændelse, så gik min krop simpelthen i sort efter 4 dage på pencillin i sidste uge. Jeg var utilpas, oppustet og hævet i hele kroppen. Jeg måtte afbryde kuren i lørdags og besluttede at lægge kost og livsstil om, indtil jeg føler mig frisk igen.

Henriette fra Bodyimage havde tilrettelagt en fantastisk oplevelse. Vi aftalte, at jeg skulle teste det og skrive om det på bloggen – om det er reklame ved jeg ikke. Men nu er det nævnt, hvis nogen føler sig i tvivl. Oplevelsen var dog helt utrolig !

Farvel mavefedt, håndtag og apelsinhud!Jeg fik en krops Contour Wrap fra Gerards. Formålet er af drive affaldsstofferne ud af kroppen – og det virkede. Det vender jeg tilbage til, for jeg skrumpede adskillige cm overalt, og huden var synligt mindre pumpet og bulet. Jeg blev først smurt ind i en mineralsk ler blandet med forskellige drænende væsker og gode sager. Derefter blev jeg pakket ind centimeter for centimeter i bandage – indtil jeg lignede en ægyptisk mumie… Det strammede lidt, men jeg skulle ligge ned i 45 minutter i en slags vakuum sovepose med varme – så det var faktisk helt behageligt.

Henriette tilbød også at lave en vakuumbehandling og peeling i ansigtet, nu jeg alligevel lå der på briksen. Det var himmelsk. Med en lille støvsuger lignende ting sugede hun huden i ansigtet bid for bid. Og allerede da hun var færdig med højre del af ansigtet, holdt hun et spejl op for mig. Det var ret vildt. Huden var markant løftet og føltes helt stram og levende. Derefter smurte hun en enzympeeling i ansigtet, der duftede skønt af papaya – den var økologisk og prikkede dejligt i ansigtet. Farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!

Efter 45 minutter var klar til at blive af-mumificeret ! Jeg var helt omtåget, da de 8 kg bandager skulle af… Leret blev tørret forsigtigt af – og ærligt huden på især maven og siderne så helt anderledes frisk ud uden buler og vædskeophobninger. Henriette havde taget mål inden behandlingen – og sat streger, hvor målebåndet skulle sidde. Der blev målt igen med meget løst målebånd. I alt røg der godt og vel 8,5 cm på arme, mave, talje, lår og numse. Tydeligst var det i taljen, som havde smidt næsten 1,5 cm – no shit ! Og det var præcis der og i siderne, jeg havde følt mig mest oppustet. De berømte love-handles var praktisk talt forsvundet.

Jeg sluttede af med et sandt lys-orgie i noget Henriette kaldte: Beauty Angel lys. Et stærkt lys, der booster huden fra top til tå. Jeg følte det, som om jeg lå i en lyskorridor på vej til himlen, det var næsten nærdødsagtigt.

Inden jeg gik hjem fik jeg en fugtmaske i ansigtet, og ben og mave blev smurt ind i en stæk gel, der skulle forlænge detox effekten af leret. Jeg må først gå i bad efter 24 timer, men så er jeg også ren til ferien – og fri for tarvelige affaldsstoffer.

Farvel mavefedt, håndtag og appelsinhud!Jeg skal ind til Henritte igen, når jeg kommer hjem fra ferie. Og så tænker du mok : Det lyder dyrt. Alt er jo relativt. En body wrap koster 1050 kroner, og lige nu har klinikken tilbud på to behandlinger for 1899 kr – det varer til den 15/8. Det synes jeg er ok for 2 timers nydelse med effekt. Og ansigtsbehandlingen koster 749 kroner.

Du kan ringe til Henriette på 33120025 – hun vil helst tale med sine kunder!

Nu er jeg klar til ferie – og jeg føler mig så klar og udrenset med hud som en barnenumse !

Og her dagen derpå er det endnu bedre.

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

5 kommentarer

 • Sonny

  11/08/2017 at 16:20

  Hej Line
  Kan godt lide din top 10 liste rækkefølgen er dog forkert – smiler
  Mvh Sonny Wind Norup

  Svar
 • kit brandt talreja

  24/07/2017 at 01:06

  Det lyder helt fantastisk Line – gad vide hvorlaenge det holder og kan du finde ud af om det findes i USA, saa er jeg taknemmelig. Rigtig GOD FERIE til jer begge

  Svar
 • G.

  23/07/2017 at 15:38

  Spændende.
  Nu har jeg ikke appelsin hud – men det kunne måske forbygge det.
  Jeg læser meget om den slags og om forskellige behandlinger – omkring kroppen og hud behandlinger – da det er interessant – at læse om – noget virker og noget gør ikke.
  Det lyder dejligt – så det må prøves – så de små deller – her og der – kan blive skrumpet lidt ind og få huden/kroppen renset godt igennem.
  Gó ferie
  G.

  Svar

Skriv et svar

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her