• Home
  • /
  • En ærlig blog for kvinder over 50!

En ærlig blog for kvinder over 50!

Line Baun Danielsen skriver en ærlig blog for kvinder over 50! Dig der står midt i livet: Som er mor til store børn. Gift eller single. Som er over 45 men langt fra færdig. Dig som vil vide, hvordan andre kvinder i vores alder lever og tænker. Velkommen til min blog

Jeg skriver med afsæt i mit eget liv. Og du finder noget om overgangsalder, stress, mænd, sex, skilsmisse, rynker og mormorarme. Og nå ja mit liv som singlekvinde!

Du må gerne blande dig og kommentere mine indlæg. Og så må du selvfølgelig gerne være yngre (eller mand) for at følge med.

Om mig

Jeg er 58 år og mor til Rasmus og Emil på 18 og 23, single og madmor til vores hund, Gumle.

Jeg bor i en villalejlighed i Gentofte nord for København med en stor have, som er mit mentale refugium. Her tænker jeg de store tanker – og nogle gange slet ingen.

Line Baun Danielen med familie

Jeg har været tv-vært i 28 år og lavet alt fra sport, nyheder, morgen tv, talkshows, krimiprogrammer, indretningsprogrammer, Sporløs og et utal af store tv-events fra kongelige bryllupper til OL, Tour de France, boksning, ishockey og folketings- og kommunalvalg.

Sport er og har altid været en vigtig del af mit liv. Som gammel ishockeyspiller betyder det meget, at jeg holder mig i form – i dag træner jeg mest fitness, løber og dyrker lidt yoga. Skøjterne er for længst lagt på hylden efter en lang karriere i Danmark og Sverige – og 33 landskampe.

Jeg har også skrevet bøgerne ”Verdens bedste mor”, en interview bog om moderskabet set med 3 skønne kvinders øjne. Og bogen ”Bag Skærmen” om arbejdet bag tv-skærmen og de mange møder, jeg har haft med alverdens personligheder fra Mike Tyson og Bjørn Borg til Monica Lewinsky – ja hende med præsidenten og cigaren.

Foredrag og Medietræning

I dag er jeg kommunikations rådgiver og foredragsholder. Jeg driver virksomheden LBD Kommunikation ApS.

Jeg startede mit firma i 2008. Jeg tilbyder bl.a. medie- og kommunikationsrådgivning og træner mennesker og virksomheder, som har brug for at styrke deres performance, budskaber og dialog med omverden.

Læs meget mere om det på min hjemmeside LBD Kommunikation.dk

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her