Line Baun Danielsen blog

Velkommen til min blog

Velkommen til “På bloggen med Line”. En blog, der primært henvender sig til kvinder, der som jeg har rundet 45+, som er midt i livet, i karrieren, i moderskabet og midt i ægteskabet eller bare single. Men andre må selvfølgelig gerne være med!

Bloggen blev søsat sidste efterår, efter den havde “summet” i mit hoved et stykke tid. Ja faktisk lige siden min yngste søn opfordrede mig til at bruge min Instagram lidt mere. “Mor – du skal da poste alt muligt – ligesom alle de store stjerner”! Nu er mit liv er ikke i nærheden af at være så farverigt som superstjernernes i Hollywood og omegn. Og det drømmer jeg heller ikke om.

Instagram åbnede dog en ny verden, hvor jeg kunne søge og se på alt fra have, mad, mode, indretning til motion og skønhed helt ind i andres liv. Og den ene blog og blogger dukkede op efter den anden. Men jeg fandt hurtigt ud af , at ingen rigtig var henvendt til en kvinde i min alder. Der var noget for teens, unge kvinder, nybagte mødre, speltmødre, småbørns mødre, skolebørns mødre og mange andre – men ikke rigtig noget direkte til os over 45.

Og så slog det mig, at vi ligesom ikke rigtig TÆLLER hverken i medier, reklamer, jobannoncer – kort sagt vi er en næsten usynlig målgruppe.

Og hvilken gruppe: Vi HAR fået de børn, vi skal have. De er store nu, og selvom vi stadig gerne vil være der for dem, så kan de altså selv gå hjem fra skole og tage til sport eller fritidsinteresser. Mange af os er veletablerede med gode jobs, god økonomi, interesser, energi og masser af lyst på livet. Vi er altså en powerfuld målgruppe, der både kan købe, løbe, mene og dermed BURDE vi jo være meget mere synlige.

Det vil jeg forsøge at gøre noget ved. Simpelthen ved at invitere Jer indenfor i mit eget univers og fortælle historier fra mit eget voksen-kvinde-liv. Jeg håber, jeg kan inspirere andre – og I er alle velkomne til at kommentere og byde ind med ideer og tanker. Jeg har lagt lidt forskelligt ud til Jer i dag, og jeg vil løbende lægge  nyt på bloggen.

Der er allerede mange – rigtig mange – der har skrevet til mig tak for det. Mange tilbyder sig som gæstebloggere, og alle skal være velkomne, når jeg har fået rigtig styr på det.

God læselyst og velkommen til ”På bloggen med Line”

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • Ole K. Ersgaard

  28/10/2016 at 12:01

  Tillykke med din blog!
  Der er ingen grund til bekymring over alderen nærmer sig de 50! Og det er jo i øvrigt kun udtryk for den kronologiske – altså kalenderalderen. Den biologiske alder er i dag meget mere interessant. Mange holder sig jo i god form, spiser sundt osv. På den måde er ganske mange, da også i realiteten yngre end den kronologiske alder angiver.
  I bogen “Gammel – aldrig i livet” bliver man klar over, hvorfor årene 50-80 kan blive de absolut bedste i den ens liv.

  Svar
 • Signe

  01/11/2016 at 21:24

  Sejt! Jeg er selv et andet sted i livet, med skolebørn og et enkelt vuggestuebarn, men jeg glæder mig til at følge med her og se, hvad jeg kan glæde mig til om nogle år 🙂

  Tillykke med bloggen, Signe

  Svar
 • Henrik V Blunck

  18/01/2017 at 19:47

  Først og fremmest velkommen i blogosfæren. 🙂
  Jeg tillader mig – med baggrund i den gode film What Women Want – at følge med, for jeg er en af de mænd, som afgjort tror på, at det kan være en god ting, at vide hvad I vidunderlige væsener tænker. Hvilket sted var dog bedre end at følge en kvinde i præcis den målgruppe jeg søger i?
  Måske en lidt alternativ måde at gøre tingene på, men nysgerrighed har aldrig skadet nogen, når det er på denne måde, tænker jeg. 🙂

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   18/01/2017 at 20:11

   Kære Henrik.

   Du skal være så velkommen. Det er jo en dejlig progressiv holdning til os af det andet køn. 😊

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her