Slowjuice

Nu skal der slowjuices !

Reklame: Jeg er blevet lidt vild med at shoppe på nettet. Jeg har aldrig rigtig gjort det før – kun i det små på Momondo og Booking.com. Men nu har jeg altså fået mig en brugerprofil på Dubli.com og gjort mit første køb. Så: Nu skal der slowjuices !

SlowjuiceSom jeg skrev for nogle uger siden her, så tilbyder Dubli, at vi kan spare op til 30% på forskellige varer fra de 12.000 butikker, som portalen samarbejder med. Du får pengene som ”cash back” – det vil sige, du handler, du sparer, og rabatten kommer retur på din profil. Enten kan det bruges til at handle mere for – eller du kan få pengene overført til din konto. Og ja, det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Men nu har jeg testet det, og det virker. Og det er tilmed gratis at tilmelde sig.

Jeg har hele januar forsøgt at skrue op for sundheden i mit liv. Ikke som et nytårs fortsæt – for dem hader jeg. Mere som en justering i min livsstil og for at slippe af med en irriterende, oppustet mave. Derfor ville jeg gerne have en slowjuicer, så jeg selv kan lave mine sunde shots og juices.

SlowjuiceJeg gik ind på Dubli.com og surfede lidt rundt i varekategorierne og valgte den butik, der lovede størst rabat. Det var ikke en kæmpe rabat – men egentligt ville jeg bare se, hvordan det hele gik for sig. Jeg valgte Whiteaway, klikkede på deres logo og fandt lynhurtigt frem til den ”bedst-i-test” slowjuicer, jeg gerne ville have. Den kostede 749,- og dertil kunne jeg så trække yderligere 3,2% fra. Så for 730,- kunne jeg altså få mig den maskine, jeg ønskede mig.

Jeg betalte og tænkte – nå hvad så! Hvor meget har jeg sparet, og ser jeg nogensinde de penge ? Og nærmest mens jeg tænkte tikkede pengene ind. Nu står der – grin bare – 2,58 euro og venter.

Pointen er: Det er ret overskueligt, der ER penge at spare store som på alt fra bleer til fotopapir, og pengene kommer. Ret væsentligt at man ikke bliver snydt. Og væsentligt i trængte økonomier, at man kan spare selv på daglige varer.

Næste skridt bliver så at spare nok op til, at det giver mening at få pengene udbetalt eller bruge dem til noget andet. Det er gratis at oprette en profil – men man kan også blive VIP-medlem mod betaling og større rabatter at hente. Det har jeg ikke tænkt mig.

Flere har skrevet et par kritiske bemærkninger til mig om Dubli.com både her på bloggen og på FB. De går bl.a på, at der skulle være tale om et pyramidespil. Jeg forholder mig alene til, hvad jeg som forbruger kan spare, om det er nemt, og om jeg får det, jeg bliver lovet. Og det gør jeg.

SlowjuiceNu kom min slowjuicer så ind ad døren forleden. Den er allerede pakket ud og taget i brug – og den laver de vildeste juices. Mit næste køb bliver printerpapir og patroner, som jeg bruger en formue på i mit lille firma. Det lyder måske kedeligt og usexet – men mange bække små, og så bliver der måske råd til det udekøkken senere, som jeg ønsker mig. En pariser-tur eller noget helt tredje.

Og nå ja, så oprettede jeg faktisk en brugerprofil for min gamle mor. Hun elsker jo at handle på nettet. Hun har ingen bil, og hun nyder, at hun kan sidde derhjemme med Ipaden og købe stort og småt, som hun ellers ikke var kommet i nærheden af.

Tjek det ud – og husk man kan faktisk spare penge, når man bruger dem.

PS. Den lækre juice er en kiwi-æble-ingefær juice.Økologisk naturligvis. 2 æbler, 4 kiwier og lidt ingefær.

Dubli.com

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • marianne mejlsø

  20/02/2018 at 15:44

  Lyder spændende – kunne godt tænke mig du fortalte lidt om de juicer du laver 🙂 – Bare til inspiration 🙂

  Svar
 • Jørgen

  20/02/2018 at 15:55

  Hej…. jeg bruger Dubli og har gjort det gennem nogle år, det virker kanon, jeg har fået en del penge tilbage :-)…. Dem der anklager det for at være et pyamidespil. Angriber vel den måde man har valgt at markedsføre det på, gennem networking… Men alt i en organisation er pyamide… Ja hele samfundet er pyamide opbygget… god dag 🙂

  Svar
 • Edwin Chammon

  20/02/2018 at 17:29

  Kære Line
  Tak for et dejligt blogindlæg, med mange gode ideer, og samtidig har lagt de mest fantastiske billeder af dig op, du er bare så vidunderlig, fantastisk smuk, for mig er der ikke nogen,der når dig til sokkeholderne,tak for dig 😍 kære Line 😘.
  Kh Edwin.

  Svar

Skriv et svar

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her