• Home
 • /
 • Rejser
 • /
 • Måske jeg skulle tage en tur til Hamborg?
Turen går til Hamborg

Måske jeg skulle tage en tur til Hamborg?

Reklame: Det er snart påske – og selvom det ikke er så længe siden, jeg var på Lofoten i Norge, så drømmer jeg mig nu alligevel væk igen. Bare et par dage. Måske jeg skulle tage en tur til Hamborg?

Turen går til Hamborg

Der er stil over det på Kempinski!

Hvorfor lige Hamborg tænker du? Fordi det er tæt på. Fordi man kan køre dertil i bil. Fordi Hamborg er Tysklands svar på Venedig. Fordi der er hyggeligt og samtidig kosmopolitisk. Og fordi man altid kan finde et godt hotel tilbud på f.eks Hotels.com.

Min veninde er helt med på ideen – og det er vores yngste unger også. Så nu har vi besluttet det: Afgang til Hamborg næste uge. Over Fyns land i bil, med stop i det store outlet i Neumunster lige før Hamborg, så ungerne kan gå shop-amok. Jeg glæder mig helt vildt. Og vi skal bo på intet mindre end et 5-stjernet hotel med spa og egen biograf: Hotel Atlantis Kempinski.

Turen går til Hamborg

Wow – jeg glæder mig

Jeg har nemlig siddet og surfet lidt via min dubli.com profil efter hoteller. Jeg gik ind på Hotels.com, som er en af mine foretrukne hotelsider – og ja udover de tilbud jeg normalt får som trofast kunde på siden, så kunne jeg faktisk spare lidt ekstra pga. mit Dubli-medlemskab. Og det betyder jo, at der bliver lidt flere lommepenge i den anden ende!

I dag var der 8% ekstra at spare. Så lige nu sidder jeg og små jubler. For da jeg skulle booke 2 værelser (et til mig og min søn, og et til min veninde og hendes datter) så sparer jeg sgu omkring 550 kroner. Det er altså ret mange penge i min verden. Penge som jeg får i cashback. Det betyder, at jeg enten kan bruge dem næste gang, jeg handler. Eller jeg kan få dem kontant udbetalt. Og det koster mig ingenting at være medlem.

Turen går til Hamborg

Kanalerne i Hamborg

Hvad skal vi så bruge dagene på i Hamborg. Vi har været i Hamborg et par gange før, og faktisk foretrækker jeg Hamborg, fordi den er mindre og mere overskuelig end f.eks. Berlin. Tyskerne holder åbent Skærtorsdag, så der står den nok på sightseeing og shopping. Jeg vil rigtig gerne en tur forbi den nye opera, som var så længe undervejs.

Og jeg vil faktisk også gerne en tur ned ved havnen og besøge Fischmarkt, som engang var en fiskeauktionshal. Det var lukket sidste gang, vi var der. Så denne gang kunne det være sjovt at se det indefra. Det er ren bayrisk stemning med ternede duge, øl og fisk i stride strømme.

Jeg er vild med havnefronten i Hamborg –  der ligger nogle ret fine udendørs serveringssteder – og tilmed en strand. Jeg tror, vi holder os fra Reberbahn – men vi skal rundt og se Karolinenviertel og de andre listige hjørner af byen, som min veninde har fundet.

Turen går til Hamborg

Stranden ved St. Pauli

Og langfredag skal vi bare dase i hotellets spa. Bade, gå i sauna, dampbad og hvad vi ellers kan finde på. Og lørdag vender vi næsen hjemad til vores familier, der pænt passer hunde og hjem, mens vi er væk.

Luksus – SÅ meget. Fortjener vi det – SÅ meget. Glæder vi os – SÅ meget.  

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Pernille Kongstad

  23/03/2018 at 11:44

  Hej Line,
  Ha’ en fantastisk tur og nyd dagene med de unge mennesker. Det giver så meget energi. Er helt enig med dig; for mig er Hamborg også no 1 foran Berlin, hyggeligere og mere overskuelig. Og så har Hamborg Sct. Pauli og ikke mindst St. Michaeliskirche, som (også) er en oplevelse om aftenen.
  Selv tager jeg og min datter til Madrid efter Påske, glæder mig SÅ meget. Det er total luksus, at vores voksne “børn” har lyst til at rejse med os.
  God Påske herfra

  Svar
 • Edwin Chammon

  23/03/2018 at 16:56

  For det første er det et fantastisk smukt billede af dig og dit morgenkaffe krus, jeg elsker, når du lægger sådanne helt naturlige billeder op, du er bare så vidunderlig smuk og elegant selv i din morgenkåbe.
  Hvor er det altså bare en super ide, at tage på sådan en tur med din veninde og jeres børn.
  Jeg vil ønske jer en rigtig god tur, der er intet så dejligt, som at opleve en storby med sine unger. Lov mig at I passer på hinanden, både når I kører, og når I besøger de listige steder i Hamborg. Tak for dig og din blog, det er fantastisk at følge med i dine tanker og beslutninger.❤️😘😍

  Svar

Skriv et svar

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her