Kan man tjene penge, når man bruger penge?

Kan man tjene penge, når man bruger penge ?

Reklame: Nogle gange er det altså meget sjovt at være blogger. Jeg får af og til henvendelser, der vækker min nysgerrighed. Præcis som denne fra online-shoppingportalen Dubli.com. Den lover, at jeg får rabat, hver gang jeg køber noget. Men kan man tjene penge, når man bruger penge ?

Kan man tjene penge, når man bruger penge?Det korte svar er JA – det kan man ! Nu er jeg ikke den store haj, når det handler om at shoppe på nettet. Kun når det gælder rejser og hoteller – der er jeg skarp. Det er min gamle mor på 79 til gengæld. Hun køber stort set ALT på nettet fra tøj og sko til haveudstyr og skønhedsudstyr. Og hun sparer tit penge og har en fest, mens hun sidder bag skærmen og går shop amok. Fx har jeg fået en selfiestang, 5 øjenbrynsblyanter og andre pudsige genstande, som jeg knap nok ved, hvad skal bruges til. Og det er bare i småtingsafdelingen.

Jeg har selv lige oprettet en profil på Dubli.com. Dels for at forstå, hvad det går ud på, hvordan det foregår og ikke mindst for at se, om det virkelig kan passe, at man kan spare op til 30%, når man shopper på nettet. Det er koster ikke noget at tilmelde sig, og der er ingen medlemsgebyrer – så langt så godt.

Hvordan kan man så spare penge, når man køber fx tøj, sko, rejser, vaskemaskiner, eller som jeg nu sidder og overvejer: En slowjuicer fordi jeg skal detoxe. Slowjuicere er dyre, for jeg har tjekket priser både på nettet og i butikkerne. Og jeg kvier mig lidt ved det. Men hvis jeg kan købe en og få penge retur og spare op til nye køb… Så lugter det sgu lidt af win-win.

Kan man tjene penge, når man bruger penge?Jeg er en kritisk forbruger, så jeg handler aldrig på nettet uden først at tjekke bla. Trustpilot (selvom jeg godt ved, man kan snyde der også). Og her scorede Dubli.com rigtig højt blandt kunder, der handler på portalen. Der er også nogle sure rønnebær – men de handler om at købe sig ind i virksomheden. Og det har jeg ikke tænkt mig. Jeg vil bare købe ind og spare penge ! Og det er kun ved at prøve det af, at jeg får svar.

Dubli.com er skabt i Danmark og er et såkaldt ‘Cash Back’ site. Det betyder, at vi får rabat hver gang, vi shopper i en af portalens butikker.  De har mere end 12.000 samarbejdspartnere fra hele verden. Og der er også masser af danske brands, jeg har foreløbig fundet Lyngby Glas, Bianco sko og Stylepit bare for at nævne et par stykker. Og så er det ikke kun TØJ… Der er alt fra rejser, møbler, sko, køkkenudstyr til mad og meget mere.

Alt er samlet under et. Og selvom jeg er stor tilhænger af, at vi har vores fysiske butikker at handle i, så er der mange situationer, hvor det bare er hurtigere og nemmere at shoppe på nettet og få varen leveret til hoveddøren.

Mit store kritiske spørgsmål er: Hvordan ved jeg, at jeg får rabatten ?  Og hvordan får jeg pengene retur ?

Når man har oprettet sin konto og begynder at shoppe, så kan man se, hvor meget rabat der er at hente i de enkelte butikker. Så klikker man på siden, shopper, betaler og noterer sit ordrenummer – og så skulle det gå helt automatisk, og rabatten tikker i løbet af en dag eller på kontoen. Rabatterne kan bruges på nye køb – eller overføres til din bankkonto. Det er da nemt!

Nu vil jeg sætte mig og bestille den slowjuicer, jeg skrev om – og måske bliver jeg fristet af noget andet. Og så skriver jeg om, hvordan det gik om en uge !

Test det gerne sammen med mig og fortæl, hvordan det gik. Og husk det er gratis at oprette en profil på Dubli.com. WHY NOT ?

dubli.com

Dubli.com

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her