• Home
  • /
  • Foredrag og Peptalks

Foredrag og Peptalks

Jeg er en erfaren brugt foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Mine foredrag henvender sig både til foreninger, virksomheder og organisationer, og jeg elsker det ”direkte” møde med tilhørerne også i rollen som konferencier og moderator.

Her er en oversigt over nogle af de mest populære foredrag, jeg holder. Du kan også se mere på min hjemmeside LBDKommunikation.dk

Det er bare en overgang!

Hvad sker der med, når overgangsalderen med alle sine ‘luner’ invaderer vores krop? Hvad er symptomerne? Hvor længe varer det? Og hvad kan vi gøre ved det?

Jeg er selv 58 år, ’klimakteriesild’ – og stadig midt i det hele. Da, jeg selv røg i den, opdagede jeg, at overgangsalderen ikke er noget, vi taler om højt. Den er omgærdet af så stor tavshed, at neglesvamp, kønssygdomme og dårlig ånde er mere almindelige samtaleemner. Men overgangsalderen er en ufravigelig del af kvindelivet: Vi fødes – går i pubertet – får børn – går i overgang … Og nå ja, så dør vi.

Så lad os da favne overgangsalderen, snakke om den, fejre den og blive klædt godt på til den.

 

Luk de gamle døre og nye døre åbner sig

Hvordan vender man tilbage til ‘livet’ og arbejdet, når man har været lagt ned af stress. Hvordan kan man undgå at komme så langt ud, at livet og filmen knækker.

Det var med rystende hænder, at jeg for nogle år siden sagde mit solide job som TV-vært op efter en menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe ‘På bloggen med Line’. Det var en beslutning, der tog både tid og en masse overvejelser. Turde jeg ? Hvad med økonomien ? Hvad kan jeg ? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.

Mange af os går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Og det forstår jeg godt. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet. Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet:  ”Det går nok alt sammen”.

Hør min historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

 

Præster det bedste hver dag

Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når hverdagen er presset, deadline lurer lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig ?

De fleste mennesker er på hver eneste dag – på jobbet og privat. Vi stiller store krav til os selv og  til de mennesker,der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Derfor er det ofte  altafgørende, om du lykkes med vores performance og kommunikation.

Med udgangspunkt i mine 28-år som TV-vært, journalist og 20 år som ishockeyspiller med 33 landskampe får du et indblik i mine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt, hvor der er hyppige deadlines og kontant afregning i form af  seermålinger og TV-anmeldelser. Og ikke mindst et bud på, hvad du kan gøre for at præstere bedre selv.

 

Skab dig bevidst!

Hvor meget betyder vore fremtoning i mødet andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de ser og møder  os?

Hver dag dømmer og bedømmer vi hinanden ved første øjekast. Nogen er ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst.

Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af  tøj, make-up, hår, briller, hvor lidt eller hvor meget vi smiler – til de ord, der vælter ud af vores mund.

Jeg har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget tusindvis af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige, uartige og grænseoverskridende kommentarer.

I ”Skab Dig” får du et bud på det hele.
Vi ser på, hvordan vi kan blive mere bevidste om vores signaler – og måske justere på det her og nu.

Bag skærmen –  Let røven kælling !

I Bag skærmen kommer I med på en rejse gennem mine 28 år på TV. Lige fra starten af TV2  i 1988 , som vendte op og ned på danskernes TV-vaner og mit eget liv.

Med lige dele humor, selvironi sætter jeg ord og billeder på livet på TV. Og om de mange forskellige populære tv-programmer fra TV2 Sporten, Mors Hammer, Roomservice, Sporløs, Go’ Morgen Danmark og utallige nationale, royale og internationale TV-events, som karrieren har bragt mig. Og de mange spændende mennesker fra blandt andre Bjørn Borg til Mike Tyson og Monica Lewinsky, som jeg fik chancen for at møde af som TV-vært og journalist.

Og findes der mon et liv efter TV ? Svaret er et rugende JA – men hvordan kommer man videre, når man én gang har haft hele Danmark som sin arbejdsplads !

Præsentér dig selv på et minut

Vi lever i en verden, hvor tid er en begrænset ressource. Skal man overbevise andre om sine kompetencer og værdier, kræver det skarp og præcis kommunikation. Det gælder i medierne – radio, TV, aviser – og det gælder i ansigt-til-ansigt relationer mellem mennesker.

En kedelig eller mangelfuld præsentation kan være forskellen på succes og fiasko, på om vi får vores budskab igennem og bliver forstået – og i sidste ende afgøre, hvem der får en ordre i hus.

Det er ekstra væsentligt at kunne kommunikere i krisetid. Den dygtige kommunikator har bedre chance for at overleve.

I dette foredrag får gode råd til, hvordan man sælge sit budskab og sig selv bedst muligt.

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her