Det er tid til en ansigtsløfting!

Det er tid til en ansigtsløftning!

Kære følgere, det kan ikke blive ved, som det er. Vi går til valg idag – men det er ikke politik og bogstav-kombinationer, jeg taler om. Jeg taler om tidens tand. Og nu skal der altså ske noget. Det er tid til en ansigtsløftning! Altså ikke af mig eller jer. Men af bloggen her.

Jeg har i nogen tid tænkt over, hvordan vores lille blog kan blive ved med at være relevant og give jer lyst til at læse og følge med lige så trofast og ivrigt som nu.

Og jeg har besluttet mig for, at I skal inddrages meget mere i fremtiden. Og det sker allerede fra denne måned. Det betyder, at jeg vil gerne invitere JER til at skrive indlæg her på bloggen om JERES liv og tanker. Det kommer til at ske 3-4 søndage hver måned, og på søndag bliver allerførste gang.

Jeg har plukket forskellige temaer, som, jeg fornemmer, er det, der rører allermest blandt os 45-50+.

KVINDER & ALDER: Hvordan har vi det med at ældes?

Jeg søger i alt 4 kvinder i 40’erne, 50’erne og 60’erne til at fortælle råt for usødet om deres forhold til alder. Hvordan forbereder vi os på at blive ældre? Hvad betyder noget? Hvad drømmer vi om nu privat og på jobbet?

KVINDER & HVERDAG: Sådan er MIN hverdag

Her vil jeg gerne finde 4 kvinder, der har lyst til at give os et KIG ind i deres hverdag.

Hvem er de, hvad laver de, hvad er vigtigt for dem, hvad bekymrer dem, hvordan er det at være her midt i livet?

KVINDER & KÆRLIGHED: Vejen til et godt parforhold

4 kvinder i faste forhold fortæller om deres ægteskab, parforhold på godt og ondt. I må gerne komme med gode råd og overvejelser til, hvordan man holder gnisten ved lige midt i livet.

KVINDER & KROP: Sådan passer jeg min krop

Hvad er en egentlig skøn krop?  Den veltrænede, den runde & buttede eller måske noget helt tredje?  Hvad gør danske kvinder som os for at passe på vores krop, og hvorfor det er vigtigt – eller ikke vigtigt.

Her drømmer jeg også at finde 4 kvinde, der vil dele deres tanker og fortæller om deres forhold til deres kroppe.

KVINDER & KARRIERE 2019: Mig & mit job

Hvordan er det at være kvinde midt i livet og arbejdslivet? 4 kvinder bliver inviteret til at fortælle om deres arbejdsliv.

Hvad laver de, hvorfor, hvad drømmer de om, hvad skal der til for at realisere drømmen.

 

Jeg tror, vi kan blive endnu klogere på os selv og hinanden ved, at vi deler endnu mere erfaring fra vores forskellige tilværelser og aldre. Så derfor spørger jeg jer:

HVEM har I lyst til at være en af mine gæstebloggere indenfor et eller flere af de temaer? Skriv til mig på min personlige mail:

line@lbdkommunikation.dk

Et blogindlæg svarer til ca. en a-side – og jeg kan evt lave det som et interview, hvis I ikke er komfortable med at skrive selv. Jeg skal bruge et par billeder – men det finder vi ud af.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at høre fra jer!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

Skriv et svar

Få nye indlæg på mail:Tilmeld dig her